Negativ till positiv

God kväll alla!
Vill först bara lätta på hjärtat och säga att jag inte mått riktigt bra de senaste dagarna, mycket press från olika håll av vad som förväntas av mig men också tankar som ligger och gror. Ibland slår tankar mig i omgångar b.la. om min pappas död, mitt huvud skapar bilder hur han gjorde det och dem fastnar... I och med att han inte dog en naturlig död utan genom självmord med vapen involverat så är det inga trevliga bilder som huvudet bildar, även om jag inte såg något av händelsen så ser jag bilder och ofrivilligt skapar flera olika versioner. Ja ni kanske förstår vad jag menar... Och en annan sak, jag håller allt för mig själv och när alla frågar hur jag mår säger jag automatiskt att jag mår bra vilket kanske är dumt men det känns så sjukt konstigt att svara "nej jag mår inge bra" när någon frågar och ibland är det bara för jobbigt att behöva förklara. Plus så är jag alldeles för bra på att dölja sådant, endast ett fåtal personer kan se på mig när jag mår dåligt. 
 
 
Okej, då va det sagt och jag orkar inte vara nå mer negativ så låt oss ta veckans händelser och positiva ting!
Hehe jo bilden är kul, men provet däremot va inge positivt... Hade nationellt prov i matte 2b i tisdags och det var riktigt svårt med uppgifter vi inte gått igenom så vi får se hur resultatet blir för mig och min klass då inte en enda person verkade glada den dagen. Men är ändå nöjd och glad att det är över. 
 
I tisdags avslutades dagen med ett grymt roligt pass med en av mina bästa kompisar Lovisa, vi tränade rygg och cardio. I 2 h hade vi sjukt kul, skrattade och pratade om allt möjligt men samtidigt som vi var fokuserade och fick till ett riktigt bra pass som resulterade en riktigt skön träningsvärk de kommande dagarna. Det roliga med att träna med Lovisa är att hon bryr sig inte alls vad jag säger att vi ska träna, hon bara kör och hon har inga mål med att gymma heller så hon är i princip där för att ha kul med mig och röra sig. Hon är även så sjukt snabblärd så det är liksom ingen tyngd att behöva visa henne vad och hur hon ska göra! :D En annan kul grej när vi var på gymmet, vi sprang på samma löpband xD Vet inte ens om man får göra det, men vad gör man när det är mycket folk på gymmet ;) Men jag tror inte jag kan rekommendera er att göra det dock... 
Bilderna visar två ganska klockrena situationer jag väl kan känna igen mig i, men tro mig! Att vara kort har sina fördelar ibland!
 
Igår tränade jag med min pt Oscar, självklart skulle vi köra löpning när jag fortfarande hade en grym träningsvärk i benen från i söndags! Men det gick bra ändå och jag kom upp i riktigt hög fart så jag är nöjd. Hade ett riktigt roligt och svettigt pass! Fick även veta lite andra roliga nyheter och framtisplaner som jag ser framemot, som ni antagligen får reda på så småningom. Träffade även min storebror Vincent på Järntorget, varför det är förvånande är för han bor inte i Örebro xD Han bor liksom 10 mil härifrån och jag hade inte en aning om att han var i stan så det va en ren chock att se han och hans kompis. Min bror är tatuerare och hela han är i princip tatuerad så direkt la han fokus på mina xD Så kul när släkten har samma intressen då ens vänner tycker man mer är galen även om dem tycker de är fina på mig xD <3 Var iallafall riktigt kul att träffa honom då det inte sker ofta när alla syskon och släkt bor så långt bort <3
 
När jag endå tog upp tatueringar ;) Här är endel jag tycker är riktigt fina, tigern är troligtvis en kommande tatuering. Dem på händerna är fina och jag tycker det är snyggt att tatuera händer, men det kan vara väldigt opraktiskt då det är svårt att dölja dem och vissa jobb kan man inte få pågrund av dem. Men vi får se, blir inte nu iallafall. 
 
 
Har faktiskt inget att säga relaterat till bilden, tyckte bara den va klockren :D 
 
 
Idag har jag haft en rätt grym dag bortsett från det jag skrev först i inlägget, har umgåtts med underbara vänner och träffat massor av nya fantastiskt grymma människor. Så har haft en riktigt trevlig dag med gott umgänge, även köpt på mig massor av proteinpulver då det var rea på gymgrossisten :P 
 
Inte världens bästa inlägg, rörigt är det också men orkar inte riktigt bry mig just nu. Hoppas ni alla haft en toppen torsdag!
Kram på er och ta hand om er, snart fredag!!!
 
 
 
 
 
Elin Gåhlin

Är precis likadan. Men känns lite typiskt "svenne" att nicka och säga att allt är bra! Hoppas iallafall att du mår bättre snart!:)

Kram Elin

Svar: Jo men visst är det, väldigt svenne som du säger! Tack fina du :) Kram
Christina Modigh