Jag är inte bra på rubriker...

Hej allihopa!
ÄNTLIGEN MAJ!!! Men jao, inte alls så fint väder som man önskar men men... Men sommaren närmar sig och det borde även sol och värme göra. Jag har haft en bra vecka men rätt stressig, haft mycket att göra med skola och hem men har även gjort mycket roliga saker. Veckans höjdpunkt var ju att få tatuera mig (bilder i förra inlägget) och den läker på bra!! De första två dagarna var armen så pass svullen så det såg riktigt roligt ut xD Men nu har svullnaden gått ner och snart kommer den börja flagna lite, och snart är den läkt helt. Annars i veckan har det vart skola och på fritiden har jag träffat kompisar, tränat osv. Idag vaknade jag otrolgt tidigt, åt väl frukost efter ett tag sedan somna jag igen... sedan blev det att göra sig iordning för gymmet och det bev ett riktigt bra pass för ryggen avlutat med cardio. Bilden ovanför visar mitt pre-workout. 
 
Igår träffade jag en kompis som heter Annika, hon hade vart i Dubai så vi var ju bara tvungna att ses och prata om det.  Vi möttes vid Paulunsdeli och skulle käka lunch och när vi skulle sätta oss så hade ju jag glömt att säga att jag tatuerat mig så hon fick en chock... Haha blev rätt kul att se hennes reaktion xD. Vi satt länge och prata om hennes resa och allt möjligt och hon hade köpt med en present från Dubai!! Fick träningskläder, ett par korta gråa shorts-tights och en träningsbh (mina kompisar vet vad jag blir glad av) Sedan blev det att gå på stan och blev det att sticka till gymmet. 
Fick även mina första kuponger från Lohilo så jag kan hämta ut glass som tack för jag är ambassör för dem. Ska bli riktigt kul att samarbeta med dem!! Jag har testat alla de nya smakerna förutom Classic Vanilla, och alla jag testat har vart otroligt goda så ser framemot att testa vaniljsmaken. Jag är verkligen stolt och glad för att få möjligheten att samarbeta med Lohilo, både för att produkten är så pass bra med sin höga halt protein och för att personerna jag samarbetar med inom företaget är fantastiska! Ska bli kul att träffa en del av dem på Fitnessgalan. 
 
 
Ja, tankarna bara far runt om vilka tatueringar jag ska skaffa!! Har många planer och många jag vill göra här fram över men kommer vänta till höst/vinter innan jag gör nästa. Min plan är att göra klart armarna och sedan arbeta min neråt ;) Kommer inte skaffa överdrivet mycket, jag lovar! Just nu vill jag fortsätta på mina blommor på armen så det blir en half-sleeve och sedan ska jag ha en half-sleeve på min andra arm, inte blommor då utan något annat, kanske fågel Fenix. Sedan vill jag antingen ha något på sidan av revbene (som tjejen på bild 2) eller något på stort på höften. Ska iallafall ha något på revbenen, något på låren och half-sleeves sedan får det nog räcka. Men tankarna om vilka motiv är många, både fågel Fenix, örn, vargar, mer blommor, text men även något så nördigt som Narutos "Nine Tails Seal Tattoo", roliga med den är att det är ett tecken så bara Naruto nördar skulle förstå att den komme från serien men tror dock inte gör den men skulle vara kul. Man blir lite lätt beroende när man väl börjar tatuera sig, när man ligger under nålen planerar man inför nästa. Men alla jag ska ha i framtiden komme ta tid för mig att få då det både blir lång läketid som är jobbig men också att det kostar en hel del samt att man m¨ste verkligen tänka igenom beslutet. Mina tatueringar jag har nu betyder speciella saker, vilket även de kommande kommer göra!! Iallafall, tatueringar är konst och väldigt fint tycker jag! Men håll er borta från ansiktet, händer, hals och fötter...
 
 
Ah där fick jag skriva lite av mig...
Iallafall så önskar jag er alla en bra lördag!! Själv ska jag se till att stanna hemma och göra nytta, baka, städa och plugga. Kram på er alla, ta hand om er<3