Fitnessgalan 2015

 
God morgon alla fina! 
Igår tillbringade jag hela dagen i Stockholm, halva i Globen för att besöka Fitnessgalan och resten av dagen var jag inne i stan. En del kan ha sett bilder på snapchat, heter christinamodigh där så det är bara att adda mig om ni så vill se mina äventyr eller tramsiga snaps... Tog buss dit vid 7:35, mötte upp mina kompisar Emma och Anton på stationen och sedan åkte vi ut til Globen, tog buss hem vid 19 och var hemma vid ca 10 så blev en hel dag som var perfekt och både inspirerande och rolig. Vi hann se flera uppträdanden såsom Poledancing, Flex Sportclub, en föreläsning av Samuel Ericsson och även umgåtts och träffat massor av mina vänner och kändisar, som jag jag blev förvånad att dem visste vem jag var :D Vi var även i ett bås som tillhör Superrecipes och Nutramino där underbara Malin (@heartandbody.se) och Tomas (@tomaslundberg) stod vid, hon hade just tävlat och såg grymt bra ut! Var roligt att äntligen träffa dem, så grymt fina personer som jag snart kommer samarbeta med i ett projekt. Dem hade bakat massor med hjälp av produkter från Nutramino och wow vad gott allt var, och nyttigt! Även alla de andra montrarna hade saker att erbjuda att prova så man var rätt mätt efter galan... 
 
När vi kom dit gick vi direkt till Gymgrossistens monter, en av mina personliga favorit montrar på galor. Såg att Pontus Koskelainen var där så var ju tvungen att gå fram och hälsa då jag tycker han är grym i med att han är en av Sveriges bästa bodybuilders inom Men’s Physique, till min förvåning visste han vem jag var vilket jag inte väntat även om vi är kompisar på facebook osv, så jag blev glad ja. Förväntar mig aldrig att folk ska känna igen mig! Gymgrossisten hade flera fitnessprofiler på plats och fick även besök av Börje Salming och Alex Mauler m.fl. Dem hade "godisregn" där de kasta ut tröjor, proteinpulver osv samt så hade dem en hinderbana man kunde prova på. 
 
Självklart samtidigt som man just anlänt till galan är det en kille med en hel del tatueringar som börjar prata med mig och berömde mina tatuerinagar vilket händer rätt ofta nu! Så kul när folk faktiskt vågar säga något istället bara för att stirra. Fick en del kommentarer om dem vilket gör mig riktigt glad och ännu mer taggad att göra resten!! 
 
Träffade många fler kompisar och kändisar! Här på bilderna ser ni Fredrik (@fitnessfredrik) som jag alltid träffar på dessa event! Han stod i montern för Self Omninutrition. Så sjukt skön kille och alltid lika kul att prata med honom. Andra bilden visar Louise (@fitnesslouise_) som stod för BMR. Träffade andra underbara kompisar också såsom fina Ellen (@ellennielsen) som just tävlat i Tyngre Classic samt många fler från instagram och andra kändisar såsom Alexandra Bring och flera Gladiatorer. Ville och orkade inte ta upp telefonen för att fota hela tiden så blev inte så många bilder under gårdagen. 
 
Två aktiviteter som visades på scen var Poledancing och Mauy Thai. Poledancingen var verkligen kul att se, så sjukt starka tjejer alltså! Tycker det är en otrolig sport då det både är fokus på styrka, akrobatik, koreografi, stabilitet och smidighet. 
 
Träffade såklart på Lohilo gänget och min boss Donnie, alltid lika kul att träffa gänget! Alla är så fulla med energi och så sjukt roliga att prata med. Fick reda på lite nyheter som ni lohilo-lovers kommer gilla ;) Jag och mina vänner fick glass (på bilden ser ni Emma som vägrade att bli fotad).
Bild 1- Innan man åkte hem blev det att äta på Restaurang Kalori, olika grönsaker, baljväxter, sås och kalkon. Blev även lite shopping i stan och fika ute i den fina solen! 
 
Så min lördag i Stockholm var toppen, speciellt pågrund av mitt roliga sällskap och alla jag träffade! Mycket inspiration fick man och många celsius slank ner... Nu är det bara att tagga fitnessfestivalen i November som är ännu större! Men det är ju ett tag dit tyvärr, men då kommer jag antagligen stanna där hela helgen och ta med en större gäng kompisar och gå på både Luciapokalen samt Guldhjärtat då min PT förhoppningsvis blir nominerad igen :) Fitnessfestivalen är i princip likadan som fitnessgalan bara det att den är myclet större och har fler företag på plats (förra året var b.la. mmsport, questnutrition m.fl där) och iår slår fitnessfestivalen även ihop med allt för hälsan mässan. Så den är inriktad till er alla som är intresserade inom fitness, men även för er som är allmänt intresserade av hälsa. 
 
 
Måste bara säga och varna er, min telefon håller på att balla ur! Den laggar, gör stavfel och rättar till konstiga saker... Så har vart väldigt jobbigt att skriva på sistone, men även blivit riktigt roligt xD Vet inye hur fan irriterande kan rättas till Otto... 
 
 
Iallafall så önskar jag er alla en toppen söndag! Själv vaknade jag och hade ont i hela kroppen, samt är sjukt trött efter gårdagen så blir nog en lugn dag! Ska försöka ta mig till Conventum för en Tatueringsmässa här i Örebro och sedan träna ikväll om kroppen hänger med. Annars blir det att vara hemma och hitta på något, kanske umgås med mina kompisar till grannar. Vi får se :)
Kram på er alla och ta hand om er!!
 
 
 
 
 
 
 
 
fitnessgalan, fitness gala, fitnessgalan 2015, 2015, annexet, globen, Stockholm, Restaurang Kalori, Gymgrossisten, Gymgrossisten2015, Örebro, gymgrossistenörebro, Lohilo, stavfel, autokorrekt, träning, bodybuilding
sandraemelie

åhhh, ser helt fantastiskt ut! måste bara gå på festivalen i November!

Svar: Ja det ca riktigt kul! Och ja du måste ta dig till fitnessfestivalen, den är ännu grymmare :)
Christina Modigh