20 random fakta om mig

God morgon alla fina!
I onsdags postade jag ett långt inlägg som faktiskt var rätt jobbigt att posta då jag inte visste vilken respons det skulle ge, men vilken underbar respons jag fått! Både de fina kommentarerna, snapchats och telefonsamtal men även det ökade antalet besökare på bloggen som dubblats de senaste dagarna. Det som gör mig så glad är att personer faktiskt orkade traggla sig igenom den långa texten och att en del tar åt sig och tycker det jag gått igenom är inspirerande. Tack alla, jag hade verkligen inte väntat mig det! Och att en del visar intresse av att veta mer om mig och mitt liv gör mig jätteglad! Så tänkte ge er 20 random fakta om mig själv, inga allvarliga för jag tycker förra inlägget var allvarlig nog för ett tag nu. Så mer nu på skoj, so here I go! 
 
 1. Jag är kort (158 cm) och ser inte ut som att vara 18... Skyller på att mamma va kort och liten :)
 2. Jag tycker namnen Nero, Wolfgang, Rafael, Leonardo, Aurora, Mikael och Zero är fina namn. 
 3. Om jag kunde skaffa mig ett husdjur, hund eller katt så skulla jag antagligen döpa den till Jalla eller Japp.
 4. Jag är rädd för bollar!! Dem lyckas alltid hitta mitt huvud, eller gillar killar att driva med mig... vet inte xD
 5. Youtube är en del av min vardag, bästa youtubers enligt mig är Pewdiepie, Good Mythical Morning, Jenna Marbles, The Fine Bros, Tyler Oakley m.fl. 
 6. Är en Adrenalinjunkie, åker gärna de läskigaste karusellerna, vill hoppa fallskärm från ett plan och även bongie jump, vill gå en sån där "Zombie Escape" som man är jagad av zombies i något mörkt hus och får inte komma ut förrän efter 8 h osv. 
 7. Jag är inte lätt skrämd, kanske ni förstod ;) (Modigh?)
 8. Jag har 10 syskon, alla är halvsyskon och de flesta är över 40 år. 
 9. Jag älskar tatueringar! Ligger i släkten, min bror är tatuerare och har hela kroppen full. Även min pappa hade sleeves på båda armarna, många fler i släkten är tatuerade. 
 10. Om jag fick välja en kändis i hela världen som jag skulle få träffa, då skulle jag välja SKRILLEX!
 11. Jag är beroende av musik, när jag är hemma är spotify på 24/7 och när jag åker buss, bill, går, tränar osv så har jag hörlurar i öronen. Nästan enklare att rabbla upp när jag inte har lurar i...
 12. Favoriterna nu är Skrillex, Hollywood Undead, Fall Out Boys, Panic! At The Disco och Daft Punk- Instant Crush samt Eminem- Shake That.
 13. Jag tränar på bästa gymmet (Atletic City) och har bästa PTn (Oscar PT), vill inte skryta men det är så, bara så ni vet haha ;) 
 14. Jag är född i Dalarna, och pappa var norrlänning. 
 15. Kommer bli personlig tränare, massör och kostrådgivare.
 16. Familj och vänner blir chockade över hur mycket mat jag äter och kan få i mig, vanlig kommetar är "hur fan kan du va så liten när du äter som en häst".
 17. Ämnet mat då, är beroende av kvarg, äpplen, pepsi max, celsius/nocco och ägg och blir aldrig sugen på godis eller snabbmat, njuter mer av questbars, lohilo, frukt osv.
 18. Älskar Marvel, DC Comics, Star Wars och Naruto. Bästa superhjälten är Spider-Man! 
 19. Jag läser Spanska, men kan knappt något inom ämnet och Spanska lektionerna är det värsta i skolan! 
 20. Åker till Fitnessgalan imorgon Lördag och är riktig taggad! Ska bli riktigt kul att träffa alla och se vad de olika företagen har att erbjuda samt gå på olika föreläsningar osv. Så om någon av er ser mig, kom fram! Vill prata med er alla :D
Ha en toppen fredag alla! Jag kommer tillbringa min i skolan, sen gymmet och ikväll får vi se vad jag hittar på. Kram på er!<3
 
 
 
 
 
 
sandraemelie

Jag är också 1.58! (eller typ 157.5...) och äter som en häst, haha. Många gissar min ålder fel, ibland nästan 10 år! haha...

Svar: Haha men då har vi endel gemensamt ;)
Christina Modigh

sandraemelie

ja, haha...älskar ju dessutom också hälsa, träning, questbars, lohiloglassen osv. (o dina recept=) dock har vi inte riktigt samma musiksmak även om jag gillar att träna till Skrillex! Kram!

Svar: Hehe låter bra de ;) Och tack, så kul när du säger att du gillar mina recept :D Haha jag förstår dig med musiksmaken, många kompisar förstår sig inte på mig xD Kram!
Christina Modigh