Helg med Emmibob<3

Hej allihopa!
I fredags kom Emma från Västerås hit för att sova över två nätter, vi har haft det jätteroligt med både att vara ute på stan, åka till Marieberg, shoppat, ätit ute men också bara vart hemma och mys med film, bakat, lagat mat, tjatat om den där blåa-svarta klänningen, pratat osv. Och igår åkte hon hem igen, men jag ska till Västerås igen nu på lördag för att göra tatueringen så då kommer jag sova hos henne, ska bli kul ;)

Jag slutade tidigt i fredags, så när Emma kom vid 15 så gick vi en stund på stan och åt sedan middag på Paulunsdeli. Hon gillade maten, jätteroligt då hon försöker bli mer hälsosam och har ett mål att nå. Så det är jätteroligt att försöka hjälpa och ge stöd samt berätta om det är något hon undrar om kost.


Två snacks från helgens filmer :) Bakade och hon fick smaka ;)

Vi valde alltid typ helt fel filmer, gick att se men hehe jao, lite konstiga ;) Men vi såg iallafall Magic Mike! Rätt bra, sjukt bra dansare är Channing men den blev det lite väl naket :) Jag är inte sur på bilden, hatar bara att bli photobombad xD

Innan hon åkte hem hade vi Pannkaksbrunch, jag stekte mina Proteinpannakakor/plättar och vi hade toppings såsom Hallonkvarg, Stevia Jordgubbssylt, WF sirap, Äpple osv och NOCCO till det ;)

En av våra frukostar vi åt tillsammans, roligt att hon fick testa på mycket nytt och att hon gillade allt :D

Ja det var en snabbt inlägg om min helg,idag är jag ledig frän skolan och ska snart till gymmet. Sedan blir det att äta ute och bowla med en rolig person :D Ha en fin dag allihopa!<3

Johanna Marie.se

Får jag fråga vart du har köpt Stevia Jordgubbssylt? Säljs de i vanliga matbutiker eller kan man bara hitta de på nätet?
Hittade till din Instagram igår och blev väldigt taggad till att börja träna igen & äta nyttigare!

Svar: Hej! Den finns i vanliga ICA butiker, sylten är i märket ICA :)
Åh vad roligt att du gillar mitt instagram! Kram på dig<3
Christina Modigh