Battle of Scandinavia

Hej alla läsare!
I helgen har jag vart till Alingsås och Göteborg för att följa med och heja på Iye (@iyehag) när han skulle tävla i Men´s Physique i Battle of Scandinavia. Det var verkligen roligt att få följa med, att få se hur de gick till och sedan se alla på scen. Bodybuliding är verkligen tufft, inte bara att man ska träna och bygga upp muskler utan att man även ska gå på hård diet, vätsketömning och samtidigt jobba med sitt eget psyke, så jag är grymt imponerad av de tävlandes och speciellt Iye. Att man förtsätter även om kroppen skriker av trötthet, tror inte många förstår hur mycket arbete som verkligen läggs ner bakom bodybulidning, så det var verkligen grymt att se. Iye kom på 8:e plats av 15 vilket är grymt bra, det var hans första tävling men han förtjänade att minst vara i topp 5 men jag vet inte riktigt hur domarna tänkte den dagen. 
 
Vi åkte på fredagen, jag tog ledigt från skolan och vi åkte på förmiddagen. Vi åkte först hem till två kompisar till Iye där vi skulle bo över helgen, Joanna och Jan och dem var väldigt trevliga och roliga att umgås med! På fredags kvällen skulle han registrera sig och sedan få spraytan vilket jag tyckte var kul att få vara med och se och även träffa de andra tävlande. På lördagen var det dags för alla tävlandes att gå upp på scen, det var ett schema som sträckte sig över hela dagen och Iye skulle upp vid 15, så under tiden han var backstage tittade jag och Joanna på de andra grupperna och lite i de olika montrarna som fanns på plats. Jag såg och träffade en hel del "kändisar" och personer jag kände vilket var roligt då jag endast haft kontakt med dem via sociala medier. 
Två bilder på Iye när han var uppe på scen<3
 
Hela Men´s Physique -178 klassen.
 
Iye och Victor (@iyehag och @jarnulfvictor) båda tävlande för Team Gymgrossisten Butik och hade samma coach Johannes Eshak (@johanneseshak). På första bilden ser ni båda strax innan inregistreringen och innan spraytaningen, andra bilden visar precis innan de skulle upp på scen med spraytan och allt. Båda var verkligen grymma, såg ut som om dem gjort detta länge men det var deras första gång, debut! 
 
Det var verkligen en upplevelse att få vara med och se, och jag kan verkligen tänka mig att det var en lång intressant resa, samtidigt som den sliter på en rejält. Jag är så imponerad och beundrar dem verkligen att dem klarar det, när det tär både på kropp och psyke. Det är inte bara att gå upp där på scen och spänna sig, det är så mycket mer. Men något som är svårslaget är när tävlingen var slut och Iye fick äta och dricka hur han ville igen, man såg verkligen hur glad han var. Det var härligt att se. 
 
Så hela helgen, med att se tävlingen och att umgås med Iye och hans kompisar har varit grymt kul! Så det tackar jag för<3
 
 
 
 
battle of scandinavia, men physique, bodybuilding, team gymgrossisten butik, gymgrossisten, örebro,