Helgen och Black Knights

Hej alla!
I fredags fyllde min kompis Lovisa 18 år, och vi och ett gäng av 8 pers åkte till ett ställe som heter hästagen för att grilla och ha kul! Det hade vi, vi grilla, spela spel, slogs med fiskmåsar, lyssna på musik, skratt och prat och efteråt bestämde sig halva gänget att sticka hem till Anton för att fortsätta kvällen där. Blev att vi skulle försöka se en film men det höll inte så länge xD Iallafall vi hade riktigt kul och alla var grymt roliga, Lovisa verkade riktigt nöjd med sin 18 årsfest och det är det som är viktigast. 
 
Lite blandade bilder från firandet, tog inte så mycket bilder då min telefon dog... Men iallafall, hade riktigt kul och det blev en sen kväll (eller morgon?) och större delen sov hemma hos honom. När jag kom hem blev att sova ett par timmar till då jag senare på kvällen skulle hem till ett par kompisar. 
 
Bild från dagens frukost och en bild från gårdagens taco-kväll med ett par kompisar och grannar. Blev en mysig kväll med mat, tv och massage osv. 
 
Idag blir det att jobba med min personliga tränare på Black Knights Örebros match, kommer vara där från 13:30-19:00 och matchen börjar 16:00 och slutar 19:00. Ska bli kul, kommer hjälpa till med olika grejer och sedan få se matchen. Det är Black Knights Örebro mot Roedeers Västerås som spelar mot varandra i Amerikansk fotboll. 
 
Önskar er alla en toppen söndag, kram och ta hand om er<3