Happy!

Hej och god morgon alla!
Igår var det en riktigt bra dag, det var väldigt fint väder hela dagen förutom en lätt regnskur på kvällen. Jag hann städa, handla och hänga med mina grannar men spenderade först hela dagen med en gammal vän, vi åt på ett ställe som heter Java och sedan blev det att ta en tur runt i stan för att kolla in Openart (konst som är utplacerad över stan, väldigt stora saker och väldigt konstiga) blev även en tur till gymgrossisten. När jag kom hem blev det att sätta på sig promenad skorna, blev en pw med en väldigt trevlig person som jag hittills bara skrivit med och sett nån gång så va lite nervös. Han var riktigt härlig och det ska bli kul att träffas igen idag, annars idag blir det träning och ett möte. 
 
 
Blev det en del bakning för någon dag sedan och en av grejerna som bakades var detta. Ett Vanilla Chocolate Chip Proteinbread som är som de flesta av mina recept både glutenfri, sockerfri, spannmålsfri samt går lätt att göra laktosfri. Jag kommer inom kort posta recept på den. 
 
 
Några bilder från Örebros Openart som pågår under sommaren, rätt roligt faktiskt men samtidigt riktigt fult! xD Det ni er på bilderna är 1- Slott och grejer byggda av kakor/knäckebröd/godis med mera, 2- En stor boll gjord av böcker, 3- ska föreställa tuggummi... 4- cyklister i svartån. Tycker konsten är en rolig grej Örebro gör varje år, det är olika konstnärer från olika delar av Sverige men även från andra länder. Vissa grejer är roliga, men de flesta är som sagt rejält fula. 
 
 
Gick en snabbis till gymgrossisten för att handla lite nödvändigheter, blev mina favorit proteinbarer Questbars och Yippie samt NOCCO och Walden Farms sirap. Har ju länge kört på questbars, fortfarande en klar favorit men Yippie barerna är på sitt sätt lika goda! Yippie barerna är aningen större och har både chokladöverdrag, små "puffar" som ger ett gott crisp, och till innehåll så är den sockerfri och låg i kolhydrater. Kan va kul och variera ibland mellan questbars och andra barer, och Yippie varierar jag gärna den med! Är lite mer "godis" över den baren. Till NOCCON så är Periska smaken den klara favoriten, tycker den smakar så mycket bättre än de andra 4 smakerna men jag ser framemot att testa den nya som kommer snart (Citron/Lime). 
 
 
Vet inte vad jag ska skriva om bilderna, har tydligen en grej för att ha min hand vid hakan när jag tar kort på mig själv... Yas! inte ofta jag tar bild eller postar bilder på mig själv, är inte sån person xD Båda från snapchat (christinamodigh) därav grumliga bilder ibland. 
 
 
Inte för jag tror så många bryr sig om mina musiktips, eller gillar min blandade stil men... Bryr mig inte, älskar musik och skulle inte överleva utan den! Dem som addat mig på snap vet att jag väldigt gärna delar med mig av vad jag lyssnar på... Har som sagt en väldigt blandad stil, alltfrån Skrillex till Eminem, Fall Out Boys, Steve Aoki, Daft Punk, Pharrell Williams osv. Bilden ovanför visar en del av de låtar jag lyssnar konstant på nu för tiden, både gamla och "nya" jag nyligen hittat. Om ni orkar och har intresse, sök och lyssna :D
 
Ännu ett väldigt blandat inlägg om allt möjligt, well like it or not ^^
God morgon alla och jag önskar er en toppen måndag! Ta hand om er och njut av solen, den lär inte vara hela sommaren om jag känner Sverige rätt xD
 
 
 
 
Oslofru

Så fin blogg du har :)

Svar: Åh stort tack, glad jag blir :)
Christina Modigh