Recension av Quest Nutrition S´mores!

Hej allihopa!
Dagen innan julafton fick jag hem detta paket från Quest Nutrition med den nya smaken av Questbars, ja jag blev sjukt glad och ännu gladare är jag av att jag nu samarbetar med dem! 
Ni har säkert sett på instagram att jag la upp en recension och en hel del bilder på den, så tänkte skriva en recension här också! Så här kommer den, men kanske lite mer beskriving ;)
 
Quest Nutritions S´mores Proteinbar
  • Smaken- Den har en söt smak av Marshmallows och Choklad och en lätt salt smak från Kex som passar perfekt ihop! Det är verkligen en superkombo, att göra en proteinbar med smaken av S´mores var verkligen en hit enligt mig :D
  • Konsistensen- Den är som en stor kaka eller chunk och har en lite annorlunda konsistens från de andra barerna vilket jag tycker är bara posistiv då jag älskar kakor! Tänk dig en bar som är som en kaka/kex, lite "smulig" men ändå en hel del deg och stora chokladbitar! Svårt att beskriva men S´mores har den bästa konsistensen av dem alla hittills! 
  • Betyg- 10/10 och den är absolut min nya favorit, efter den kommer Cookies and Cream, Double Chocolate Chunk och Chocolate Chip Cookie Dough, alla dem 3 på delad andra plats. Men tro mig, S´mores var verkligen god och om man gillar choklad så kommer man gilla den och om man gillar kakor eller kex så kommer du också gilla den! ;) 
Jag längtar tills den kommer till Sverige, den borde komma snart nu i början på året! Likaså borde Quest Nutritions Proteinpulver och Proteinchips komma snart :) Ska bli roligt att testa dem också!<3
 
Jag vill också säga att jag kommer ordna en rolig grej som jag tror ni kommer gilla, så håll utkik på mitt instagram så kanske det kommer upp under nästa vecka ;)
 
Kram på er alla fina och ha en riktigt bra helg nu! 
 
 
questnutriton, quest nutrition, questbars, questbar, smores, s´mores, marshmallows, kex, proteinbar, onaquest, cheatclean, cleantreat, protein, nyttig, nyttigt, mellanmål, postworkout, whey, hälsosam, hälsosamt, recension, review, usa, sverige, sweden, christinamodigh, ambassadör, proteinrik, proteinrikt, fitness, fitness mat