Gott nytt år alla fina! 2015, nu kör vi!

 
Hej alla underbara! 
Bilden ovanför visar de mest populära bilder jag lagt upp under året, och jag kunde inte vara gladare för all den kärlek ni gett mig under år 2014! Alla undebara kommentarer, både dem kommentarer som peppat mig när jag har haft det tufft och allt det beröm ni gett mig har verkligen fått mig att orka och ta mig framåt! Att bli föräldralös och leva utan de man älskar mest har varit sjukt svårt och jag kommer ju aldrig komma över det, men jag mår så mycket bättre nu! Så tack för allt och bara att ni gillar, följer och kommenterar mina bilder ger så mycket! Så nu känner jag att 2015 kommer bli bättre än någonsin, jag blir arton år och inget kommer kunna stoppa mig från vad jag vill göra! Så nu kör vi ;) 
 
Lite kul faktiskt att se var mina flesta följare befinner sig! ;) 
 
MIN NYÅRSTAFTON<3
Årets nyårsafton firades med min bästa vän Najda och vi gick ut en sväng, men annars var vi hemma och tog det lugnt med god mat, mys, film och fika samt se på fyverkerier! Innan vi gick ut åt vi en supergod middag som bestod av Sojaböns-pasta med Kyckling i Tomat-Paprikasås, Brysselkål och fler olika grönsaker, blev riktigt gott tycker jag ;) När vi kom hem igen så satte vi på en film som heter The World's End där en av huvudpersonerna var Martin Freeman (han som spelar Hobbiten Bilbo Baggins i Hobbit, längst till höger på bilden ovanför) och det var typ bara därför vi ville se den för han var med xD Men den var bra men sjukt rolig och lite konstig... Vi fikade till filmen och jag bjöd Najda på en av mina S´mores (blev hennes nya favorit också) och vi tog lite Lohilo Proteinglass, dricka och frukt till också. 
 
Vi gick och la oss sent och när vi vaknade så var det ju äntligen 1 januari 2015! Kändes grymt att få ett helt nytt år framför sig med massor av möjligheter!
Så vi tog och gjorde iordning en god frukost samtidigt som vi tittade på en gammal klassiker till film (Katten Gustaf). Frukosten var en skål med Yoghurt toppad med Kanel, smulade Chocolate Soft Protein Cookies, Mullbär och Gojibär serverat med mitt Råg-Proteinbröd med Kvarg, Vegan-ost, Äggvitor, Grönsaker, Äpple och en Celsius :)
Och på den första bilden ser ni min finaste Najda<3 Hehe hon kanske inte gillade att jag tog en bild på henne i smyg xD Men seriöst, finare kompis kan man inte ha, hon har alltid funnits där för mig ända sedan vi träffades första gången så det är jag sjukt tackasam för, och jag skulle göra vad som helst för denna tjej :)
Om ni vill följa henne så heter hon @fitbynajda och har en blogg under namnet http://healthyandstrong.shapemeup.se/.
Tack för allt Najda och jag önskar dig och alla där ute en gott nytt år! Kram på er och må ert 2015 bli precis som ni önskar att det ska bli ;)<3
 
 
 
 
nyårsafton, nyår, 2014, 2015, instagram, hälsa, fitness, nyttig, nyttigt, fitness, nyttiga recept, middag, frukost, lohilo, questbars, s´mores, smores, proteinbar, proteinglass, nyttig mat, protein, proteinrika recept, onewhey, fitnessguru, fitnessmat, ambassadör, christinamodigh, inspiration, hälsosam mat, nyttig frukost, nyttigt fika,