Träningsdag och dagen före...

God morgon allihopa!
Bussbiljetterna till Västerås är beställda och imorgon bitti åker jag dit för att göra min första och största tatuering! Åker vid 8 och har tid hos tatueraren vid 11:00, sedan får vi se hur länge jag får ligga där ;) Ska bli riktigt spännande! Ska även stanna någon dag i Västerås för att umgås med släkt och vänner.
Så idag ska jag passa på och träna rejält då det kommer bli lite svårt när tatueringen läker. 
 
Igår var det en rätt bra dag! Jag tränade mage och rygg på morgonen och på eftermiddagen ville min kompis köra Zumba med mig, hon är Zumba instruktör så hon drog med mig och körde Zumba med mig! Det var första gången för mig, och det var kul att variera lite från gymmet. Annars igår kom min kompis Johanna hem till mig och vi tillbringade kvällen med att titta på "Horrible Bosses", äta snacks och bara prata en hel del om allt möjligt! 
 
Hehe, kanske inte världens bästa bilder men jaja... Första bilden visar mitt lilla filmmys med bästisen Johanna, ja ni ser nog vad som var mitt xD Och andra bilden visar mig och Fardosa, svettiga och glada efter ett långt Zumba pass. 
 
Gårdagens lunch, var en FoodBox som jag fick från Paulunsdeli! Het Thailänsk Kycklinggryta med Krispiga Grönsaker och Råris. Andra bilden visar ett handledsskydd jag köpte i veckan från Gymgrossisten
 
 
Idag ska jag som sagt träna, blir blandat med både styrka och intervaller då det är sista jag får träna på ett tag. Under tiden tatueringen läker så får vi se hur jag kan träna, beror på hur bra den läker. Annars idag ska jag tvätta, packa väskan och gå till Gymgrossisten och köpa den nya Smores Questbaren, yes dem har fått in den ;)
 
Kram på er alla och ha en fortsatt trevlig dag<3
 
 
Cecilia

Hej!

Jättespännande och se hur din tatuering kommer bli och jag bara älskar din blogg! Har en liten fundering bara kring IMO syrup från bodylab.se. Den finns inte än att köpa, men vet du när den kommer komma ut så man kan beställa?
Har letat som en tok efter denna i ett år och nu äntligen hoppas jag kunna få tag i den och göra mina egna proteinbars :D

Kram!

Svar: Hej!
Jo du jag var in och försökte hitta jag med, dem verkar inte lagt in det på deras svenska sida än. Jag fick direkt från danmark... Jag ska försöka kolla upp och se om jag kan göra något åt det, det ska vara meningen att man ska kunna köpa den nu ;)

Kram<3
Christina Modigh

Maren

Spiser du aldri noe "usunt"?

Svar: Nej, inte alls ofta :)
Christina Modigh