Skiss och tatuering

Hej allihopa!
Idag stannar jag hemma från skolan, känner mig inte 100 % idag och ja, ni förstår... Men iallafall, ska fokusera på annat i detta inlägg tänkte jag ;) I söndags på vägen hem från Stockholm pratade jag med min storebror, han är tatuerare och bor i Västerås och vi pratade just om tatuering, att tatuera mig. En del av er vet redan att jag planerat att göra det ett tag nu, men inte fått besked än om när och vem som ska göra den men nu vet jag! Tatueringen kommer se ut som på bilderna, lite annorlunda men ungefär så, örnvingar från skuldrorna ut på armarna vilket symboliserar min pappa (Amerikansk örn, till och med hans dödannons hade en örn som bild) Min bror kände sig inte redo att göra den då han inte tatuerat på två år, och eftersom han vill att min ska bli 100 % perfekt bad han sin kompis! Vi pratade i söndags och han skulle prata med sin kompis här i veckan, och igår ringde brorsan. 
 
Redan nu på lördag åker jag till Västerås för att mäta mina skuldror och armar samt göra en skiss! Sedan åker jag igen på tisdag för att göra den! Jag är riktigt taggad, men ändå nervös! Jag är inte rädd att det ska göra ont, det vet jag att det kommer göra, speciellt över ryggen men bryr mig faktiskt inte utan är mer nervös om hur jag ska bära kläder normalt de första dagarna då tatueringen är över skuldrorna och armarna, så kommer inte kunna ha bh, åtsittande tröja och måste bära svarta kläder de första dagarna för att inte få färg på kläderna xD Men värst av allt är att jag kommer inte få träna på 1 månad minst!!! Eftersom jag måste göra tatueringen i två sittningar, vilket betyder att jag gör grunderna nu på tisdag sedan måste det läka i ca 2 veckor, sedan kan jag åka tillbaka och fylla i alla skuggor med mera, sedan måste det läka igen 2 veckor...
 
Så jag ska träna så mycket jag kan framtill tisdag xD Och tyvärr så tar jag en paus framöver från gymmet och mina pass med min pt Oscar, jag har pratat med honom och han tycker det är helt okej att jag gör den då den betyder mycket för mig. Jag kommer antagligen följa med mina kompisar till gymmet då och då för dem ska teckna kort där, behöver hjälpa dem lite och visa dem runt, kommer bli svårt att inte träna själv då :/ Kommer bli jobbigt att gå runt och sega utan träning och samtidigt ha en kliande rygg xD Jaja, det ska bli roligt att se hur den blir, och när allt är klart kommer jag tillbaka och tränar hårdare än någonsin ;) 
 
Jag har alltid velat tatuera mig, det ligger i släkten! Så gott som alla på min pappas sida är tatuerade, min pappa var tatuerad på hela armarna, min bror har tatueringar på så gott som hela kroppen och nästan resten av mina syskon har någon form av tatuering. När jag var liten ville jag ha något stort på ryggen eller på sidan av kroppen, antingen en japansk drake eller japanska fisk men när pappa gick bort blev det klart för mig vad jag ville ha! Om man ska tatuera någon som man aldrig kan ångra så ska det betyda något, därför väljer jag denna då den hedrar honom plus att jag tycker den är riktigt snygg ;)
 
 
Ja, det var en grej som jag är riktigt glad över! Plus att jag har lov nästa vecka så jag kommer nog stanna några dagar i Västerås för att umgås med släkt och vänner ;)
Kram på er alla! Ha en fortsatt trevlig torsdag och ta hand om er<3
tatuering, tattoo, tatuera, tatuerare, 18, 18 år, christinamodigh, örn, örnvingar, eagle, amerikansk örn, american eagle, träning, fitness, hälsa, ink, träningsuppehåll, gymmet, gym, Västerås, Örebro,
Sara

Åh va kul att tatuera sig, och vingar på ryggen är ju så sjukt j*vla snyggt! Det är ju värt att inte träna för det haha men förstår att det är jobbigt. Få du inte ens träna benen lätt eller? Eller typ springa på löpbandet? :(

Svar: Ja verkligen! Ser så framemot det :) Jag får inte svettas eller röra delarna där tatueringen är för mycket, så ingen kondis eller arm/axlar träningen eller något på rygg :( Kommer köra balans, yoga och promenader :)
Christina Modigh