Morgonträning och inget internet


God morgon alla fina!
Måste först bara säga att jag gör inlägget via telefonen, jag har inget internet i min lägenhet för tillfället! Ganska jobbigt då jag har en skoluppgift jag måste göra :/
Iallafall! Snart, eller vid klockan 9:00 ska jag träffa min PT Oscar! Är sjukt taggad och det ska bli jättekul att se vad vi ska göra idag, efter träningen så kommer jag behöva åka till skolan och idag har jag inte en så lång dag så det ska bli skönt. 

Igår hämtade jag ut ett paket från MMSPORTS, beställde hem 2 lådor Questbars (det var extrapris och en låda på 12 st bars kostade 192kr), Kalorifri Marble Syrup och en Blå Hoodie med texten "Get Fit Don't Quit" :)
En annan sak jag gjorde igår var att klippte mig! Innan jag klippte mig hade jag bara lång rakt tråkigt hår, helt utan liv, men det var långt! Och jag har fortfarande långt går, nästan lika långt som innan men ca hälften av håret är borta då jag klippte upp det rejält och har olika längd från fram till bak, ja ni ser på bilden nedan ;) Även luggen fixades! Så jag är jättenöjd och det känns så lätt nu, var så tungt innan då jag har så tjockt hår också :) 
Första bilden längst upp till vänster är före, rätt så tråkigt men långt. De andra två bilderna är efter, jag är jättenöjd! Jag känner mer skillnad än det syns :)

Ne nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen, jag ska försöka fixa mitt internet ikväll! Så om vi har tur så skriver jag ett inlägg ikväll om min träningen Oscar :D Kram på er alla och ha en toppen tisdag!<3


Hanniie

Åååh vilket hår! Önskar jag hade sådant svall jag också!!!

Svar: Åh tack fina du! :)
Christina Modigh

sandraemelie

Men guuud vilket underbart tjockt, vackert hår du har. Det är ju helt perfekt och ser inte ett dugg slitet ut. Wow...hur kan man få/ha ett sådant hår? Kan tänka mig att det är TUNGT! Men så vackert.

Svar: Åh men tack så mycket, vad glad jag blir! Har alltid varit nöjd med mitt hår, längden och hur tjockt det är men det har alltid vart så "tråkigt" och bara rakt och inget liv så kände att jag var tvungen att göra nått :) Så blev att klippa upp det rejält och lite sånt, känns toppen :D Tack och många kramar<3
Christina Modigh