Konditionspass och nya skor

Hej alla fina!
Idag vid 9 tiden imorse så träffade jag min personliga tränare Oscar PT, jag visste inte vad vi skulle köra idag men när jag kom dit så fick jag reda på att vi skulle ta och träna kondition! Det var jätteroligt och intressant, vi körde något som han kallade 3-1-1 intervaller. Det var som så att jag värmde upp 10 minuter, joggade 3 min, sprang i hög fart 1 min och sedan 1 min vila genom att gå, sedan körde vi om och om igen ca 6 gånger så det blev totalt 40 minuter. Vi testade mina gränser hur snabbt jag kan springa och hur mycket jag klarar och jag är riktigt nöjd, och det roligaste var att jag verkligen tyckte det var kul!
 
 
Det som är så bra med min pt är att han verkligen peppar en och att han är så tydlig, jag förstår verkligen när han förklarar och det är enkelt att följa med. Man märker verkligen skillnad, sedan jag började träna med honom så har jag lärt mig så mycket och jag förstår också mycket mer nu. Så jag är verkligen taggad för den kommande tiden! Är verkligen glad att jag fått chansen att träna med en pt :)
 
Måste också berätta, när jag sprang så var han inte alls särskilt nöjd med mina skor, haha jag kan förstå det... Så han skickade mig till Löpex för att prova ut ett par som ska passa mig perfekt. Jag fick både scanna fötterna, springa på löpband med ett par specialskor och sedan prova några par och springa i dem! Vi hittade ett par jättebra skor, kändes super, och jag fick dem av honom som en 18 årspresent! Tusen tack! Är jätteglad och jag lovar, jag ska använda dem väl ;)
 
Det var dagens pass, hoppas ni alla haft en toppen dag! Själv ska jag nu försöka fixa mitt bredband/internet i lägenheten, hämta ett paket och sedan duscha och ta det lugnt :) Kram på er alla<3
Josefine

Jag tycker att du verkar vara en så grym tjej Christina. Precis allt verkar du gå inför med passion :) har läst din blogg ett tag och tog steget igår att starta min egen. Du är inspirerande :)

Svar: Tusen tack fina du! Värmer verkligen, lycka till med din blogg :)
Christina Modigh