Gårdagen i Västerås!

Hej allihopa!
Igår åkte jag efter lunch till Västerås för att träffa min bror och hans kompisar som alla är tatuerare, dem skulle mäta min rygg, axlar och armar för min kommande tatuering jag ska göra nu på tisdag! En del av er vet redan, men jag ska göra örnvingar på båda skuldrorna ut på armarna. Tatueringen symboliserar min pappa, min bror gjorde också en örn till minne av pappa. Så den betyder något samtidigt som jag verkligen vill ha den. Så igår mätte dem min rygg och nu de närmsta dagarna ska han handmåla skissen, så jag kan åka och göra part 1 på tisdag!
 
En rolig grej som hände när de skule mäta mig var att det var en praktikant i min ålder (kanske något år äldre?) som skulle mäta mig, fick ta av mig tröja och stod i byxor och bh där i deras studio vilket jag hade räknat med men det roliga var ju att typ halva Västerås måste komma in just då xD Så när han springer runt där och hämtar papper så han kan mäta osv kommer typ 5 killar in genom dörren, en liten studio dessutom så alla stod ju runt mig och där är jag tvungen att stå ett bra tag utan tröja xD Inte för jag bryr mig men självklart händer det mig xD Jaja, kul för dem... 
På bilderna ser ni min brors tjejs ena tatuering, sjukt snygg tyckte jag den var ;) Den andra bilden visar min storebror Vincent som sitter vid tatuerarn Philip som jobbar på Anvil Tattoo Parlour i Västerås, det är han som ska tatuera mig! Tredje bilden visar lite av deras bildvägg i studion. 
 
Vill ju också önska glad alla hjärtans dag för igår! Hittat dessa två roliga bilder xD Skulle absolut gått på den filmen ;) 
 
En av mina nya favorit-tröjor bara för den är så sjukt skön :D Köpte en del tröjor från Carlings här i veckan, blev två såna som på bilden men i olika färger plus en annan tröja men vit. Köpte även en skjorta och en tight svart tröja med krage igår i Västerås efter jag hade vart på studion. Jag träffade då min systers barn Emma som nästan är i min ålder, vi gick på stan och hade supertrevligt och roligt! 
Andra bilden visar bara en bra låt jag lyssnar på just nu ;)
 
Två matbilder från gårdagen, min frukost innan jag gick till gymmet som bestod av en skål med Zucchini Proteingröt toppad med Hallon, Blåbär och Acai serverat med två små tunna Hampa-Riskakor med Äggvita och en Strawberry Cheesecake Questbar. Den andra bilden visar min post-workout mellanmål, även vad jag åt innan jag åkte till Västerås. Det blev en burk med Laktosfri, Sockerfri Hallonkvarg med Blåbär och en hemmagjord Protein Chokladbar. Jag gjorde den på IMO Syrup från Bodylab, Whey protein, Stevia och Kakao! Blev så sjukt god! :)
 
Nu ska jag ta och käka frukost och sedan blir det att träna mage, rygg och lite armar ;) Ha en toppen dag alla fina!<3
 
 
 
 
frukost, questbars, questnutrition, proteinbars, bodylab, imo sirap, västerås, Västerås, - tatuering, tattoo, tatuera, tatuerare, 18, 18 år, christinamodigh, örn, örnvingar, eagle, amerikansk örn, american eagle, träning, fitness, hälsa, ink, träningsuppehåll, gymmet, gym, Västerås, Örebro,