Frukost och gårdagens intervaller

 

God morgon alla fina!
Bilden ovanför visar dagens frukost. Morotkaka-Proteingröt toppad med Blåbär, Acai och kalorifri sirap serverat med en Questbar (I need that protein ;)) och 2 tunna små riskakor med 2 äggvitor och gurka samt en Celsius.
 
Igår blev det gymmet direkt efter skolan då jag hade bara två lektioner. Jag körde intervaller enligt schema av min pt Oscar, och oj vad jag svettades! Det var så sjukt kul :D Hur jag kör kallas 3:1:1, jag joggar/springer i ca 9 km/h i 3 minuter, sprintar i 14 km/h i 1 minut och går en minut för att återhämta sig, sedan kör jag om och om igen tills det blir totalt 40 minuter med uppvärmingen. Är riktigt kul, när man väl springer i hög hastighet och stammar till går ju kroppen in och förbereder sig för vila, men sen kickar man igång den igen och kör, blir verkligen effekt tycker jag :) Efter intervallerna körde jag mage en stund och sedan blev det att åka hem.
 
Idag börjar jag ganska tidigt i skolan, och slutar väldigt sent! Så det kommer bli jobbigt, men det blir gym efter skolan ;) Är taggad för idag ska jag kötta Biceps/Triceps och skuldror! Annars ikväll ska jag tvätta kläder, betala fakturor och packa.
 
Imorgon åker jag till Stockholm för att umgås hemma hos mina kompisar Adam och Michelle, ska bli jätteroligt! Vi ska gå på stan, hälsa på Michelle i tatueringsstudion, se på film och träna med mera :) Åker imorgonbitti klockan 8:00 och är framme vid 10:30, åker hem på söndagen klockan 17:00.
 
Ha en fin dag allihopa! Kram på er<3