Bästa lovet och spring i benen...

Hej allihopa!
Den senaste veckan har jag haft sportlov, det har vart jätte skönt och roligt! Jag har både tatuerat mig, umgåtts med släkt och vänner. Min tatuering postade jag bild på i förra gången,inlägget innan detta och den läker jättebra! Jag gör andra vingen den 7 mars. Jag hade plast på i 3 nätter och i fredags tog jag av den, så nu smörjer jag den flera gånger om dagen och det går bra, den flagar lite men det är normalt! Enda jobbiga med att ha tatuerat sig är att man inte ska träna, så jag har rätt så mycket spring i benen nu och längtar verkligen till gymmet! xD Men kommer ta mig till gymmet nu i veckan för att träna ben och annat som inte involverar armar, rygg eller kondition.
 
 
I fredags träffades jag och Iye för att umgås och äta på Pauluns, han hade aldrig testat att äta där så det var på tiden ;) Vi åt, pratade och gick en stund på stan och det var jätte trevligt^^ Alltid kul att träffa någon med samma intressen :D
 
Jag var även på stan igår, och då till min förvåning var min pt Oscar vid Pauluns med en kompis så då blev det att äta med dem och snacka och roligt var att han tänker nu på att tatuera sig xD Trodde han skulle bli lite negativ emot min då jag blir borta från träningen ett tag ;)
 
Två låtar jag snöat in mig på, Centuries- Fall Out Boy och Freaks- Timmy Trumpet. Rekommenderar att lyssna på dem ;) 
 
      Två mellanmål från igår och idag, gotta love them questies! Nej men senaste tiden då min intag av av protein ska ökas masitgt så har det blivit mycket kvarg och barer :D Testade Kefir med Blåbär och Acai smak, sjukt god! 
 
Idag ska jag plugga (försöka iallafall), städa och tvätta, laga mat samt handla och lite sånt. Det är sista dagen på lovet idag och jag är inte så taggad för skola... Jaja ju fortare tiden går, desto fortare får jag min andra tatuering och får börja träna hårt igen :) Kram på er och ha en fortsatt trevlig dag!<3