Två toppen dagar och lite otur

Hej alla!
Jag har haft en toppen start på denna vecka, men har jag även haft oturen på min sida så tar det negativa först! Började igår kväll när en bil var ca 10 cm från att köra på mig, träffade på personer på gymmet som jag absolut inte vill träffa samt att det gick ej att sova den natten då mina grannar bestämt att ha fest... Och imorse försov jag mig ordentligt, det var min första dag i min nya klass och skola och min nya kompis Måns hade tagit sig till skola 4 timmar tidigare bara för att visa mig runt och hålla mig sällskap... Så jag känner mig hemskt elak, första gången i mitt liv jag försover mig och det sker idag! FÖRLÅT! Sedan blev även min telefon blev snodd så jag har ingen telefon, jag hoppas på att få en ny snart men jag kommer inte kunna nås särskilt enkelt då jag inte heller har en ordentlig dator då jag inte hunnit fått en ny via skolan. Så kommer kanske låna mina kompisars mobiler för att uppdatera instagram... Jaja, shit happens!
 
Iallafall, även om jag haft lite otur så är jag riktigt glad! Igår blev det att lämna min gamla skoldator samt fylla i ett papper som visar att jag nu byter skola. Sedan spenderades dagen med Måns vilket var riktigt trevligt, sedan kom även en av mina bästa vänner Lovisa och Miranda och gjorde oss sällskap en stund vilket var väldigt roligt! Blev att gå på stan, fika och prata om allt möjligt. Känns redan bra med min nya skola, hade inte ens börjat men har redan fått nya kompisar och av vad jag fick se idag och vara med om så känns det bara ännu bättre.
 
Idag så blev det en lektion i skolan sedan blev det att träffa min bror Anton, han är 4 år äldre och det var så sjukt kul att träffa honom då han inte ofta är här i Örebro då han bor i Göteborg. Det som är så kul med min bror är b.la. att vi har båda ett stort intresse för träning och fitness, han själv ymmar en hel del och kör thai-boxning! Så vi pratade massor om träning, gym och personer inom träningen. Han har även tränat nu flera gånger på Atletic City där jag gymmar då han stannar här några dagar och även han säger att det är det bästa. Vi åt iallafall på Paulunsdeli, pratade en hel del, gick på stan och även till gymgrossisten där det slutade med att han köpte gymväska till mig och grejer, tusen tack det hade du inte behövt! Sedan hjälpte han mig att spärra mobilen som blev snodd samt försöka få igång en gammal iphone jag hade, gick inte tyvärr. Tack för idag bror, du är bäst och det var riktigt trevligt!^^
 
Min tallrik, sallad med sesam broccoli/blomkål, majs, tomat, rödbetor med kanel, syrade morötter, räkor och kyckling och min bror tog en "Eshak diettallrik". 
 
Ikväll blir det att jobba lite med att skriva texter åt ett företag samt sedan umgås lite med mina grannar, önskar er alla en toppen dag! Kram på er^^
paulunsdeli, pauluns, örebro, lunch, sallad, fitness, träning, christinamodigh, instagram