Me, weird? Bitch please, I´m limited edition!

God morgon allihopa!
Söndag och snart dags att ladda för en ny vecka med nya möjligheter! Jag har en hel del planerat för veckan, och saker jag ska göra! Imorgon så börjar jag lite senare i skolan så kommer inleda veckan med ett ben pass och sedan vid 16 ska jag till Oscar och gå igenom axlar och teknik igen, ska bli kul! På tisdag blir det att tatuera mig igen, ska tatuera blommorna på bilden! Kommer placeras på höger underarm, han ritade skissen och visste inte riktigt hur stor min arm var men då den är rätt liten så kommer blommorna nästan bli en halfsleeve på mig, vilket jag gillar ;) Annars blir det att gå i skola, plugga och va med kompisar osv. 
Bilden ovanför mitt pre-workout innan gårdagens träning då jag fick till ett riktigt bra axelpass, känner trycket! Pre-workout var sockerfri hallon-kvarg toppad med jordgubbar, dinkelringar, vanilj-proteinpulver, riven kokos och en riskaka med ägg samt en celsius.
 
En frukost-bild och en mellanmåls-bild från veckan ^^
 
Planen för idag är att träna, laga mat, plugga, städa och träffa kompisar samt ladda upp för veckan.
Ha en toppen dag allihopa, kram på er<3
 
 
 
 
 
 
 
 
frukost, proteinpulver, gymgrossisten, gymgrossistenörebro, örebro, gymgrossisten örebro, chins och dips, tatuering, tatueringar, tattoos, tattoo, kvarg, whey, fitnessguru, one whey, ägg, lunch, middag, träning, fitness, fitnessfood, celsius, celsiussverige, pauluns, paulunsdeli, keso, byggamera, jordgubbar, sommar, musik, hollywood undead, skrillex, christinamodigh, Christina Modigh, instagram, snapchat, nyttigt, nyttig, hälsa, hälsosamt
lacrimosabloggen.se

Hollywood Undead och SoaD är riktigt bra grejer! :) tummen upp (Y)

Svar: Håller verkligen med ;)
Christina Modigh