En ny tatuering

God morgon alla!
Idag verkar det som att bli en rätt så bra dag, solen skiner och jag har två språklektioner där en är Engelska och den andra är Spanska. Men jag börjar efter lunch så har en del fritid just nu, brukar träna vid den här tiden men genom att jag tatuerade mig så sent som igår måste jag låta kroppen fokusera på att läka den lite innan jag gymmar igen men ska nog kunna börja rätt lugnt imorgon. Idag efter skolan ska jag och en kompis ut på stan och antagligen hem till mig efter det, vad vi ska hitta på lär vi se. 
 
Som sagt tatuerade jag mig igår och det gick riktigt bra! Jag tatuerade mig hos Daniel på Waterproof Tattoos här i Örebro då jag visste att dem skulle vara grymt bra då min tatuerare som gjorde mina örnvingar på skuldrorna/armarna har jobbat där, känner dem väl och rekommenderade dem. Han hade rätt, Daniel var grymt duktig i handen när han tatuerade vilket var roligt att denna gång kunna se när dem tatuerade då förra gången låg jag på rygg och såg ingenting. Vi började med tatueringen vid 11 och jag fick gå vid 14, så det tog inte så lång tid och det gjorde inte så ont, sved mest vid undersidan av handleden (så mycket vener och lite fett där) och vid armbågen samt de hårt ifyllda ställena men det var inte alls så farligt som en del kan tro. Jag kommer absolut gå tillbaka till honom och tatuera mig igen, har en hel del fler tatueringar jag vill ha och kommer även fortsätta på denna så det blir en half-sleeve, men väntar med nästa till höst/vinter. So I be back ;)
Bilder från studion, när en annan kille tatuerar sitt ben och en på när jag halvt är klar. 
 
 
Annars igår var jag ledig från skolan (är det varje tisdag) så dagens spenderades på studion och med att va ute med en kompis. 
 
Kram på er alla, ha en bra onsdag!!