Söndag med jobb och gårdagen!

God morgon alla fina! Söndag och sista dagen att njuta innan en ny vecka börjar, men jag ska jobba hela dagen xD Först ska jag sortera den sista delen av reklamen, gjorde mer än hälften igår men det är så sjukt mycket att sortera så var tvungen att dela upp det då annars skulle det inte få plats i förrådet... Men iallafall så ska jag börja med att sortera nu på morgonen, gå ut och dela ut vid 8:00, komma in och ta en kort paus med lunch och sedan ut igen och dela ut, komma in och avrapportera och räkna reklamen som blir över. Sedan kommer dagen se ut som så att jag måste ta och baka lite, plugga, duscha och plugga! Så kommer vara rätt så trött ikväll xD Men börjar dagen med en riktigt god frukost iallafall! En skål med Proteingröt med lite Zucchini toppat med frysta Hallon och Walden Farms Chocolate Syrup serverat med 2 av mina Banan Nutella Proteinmuffins, Äpple, Knäckebröd med Kalkon. Celsius och Ägg på sidan av. Gröten och muffinsarna är gjorda med b.la One Whey från Fitnessguru såklart ;) Sirapen var faktiskt rätt god, köpte den från Gymgrossistens butik här i Örebro i Fredags och igår var jag in och köpte två till! xD En choklad och en med caramelsmak, det var halva priset på dem så dem kostade 49 kr för 2 stycken så tänkte att jag passar på! 
 
Hittade en jättebra sida igår! Man designar sina egna kläder eller accessoarer som man sedan kan köpa! Sidan heter http://www.spreadshirt.se/ och man kan välja olika sorter plagg, accessoarer, mobilskal osv som man sedan ändra färg, skriva text eller ladda upp en valfri bild på. Var inte så himla dyrt heller, beror på hur mycket du lägger till på produkten. 
 
Ja som sagt så jobbade jag lite igår, men var också på stan med min habibi Johanna! Hon fyllde år förra fredagen så vi träffades igår så jag kunde ge henne hennes present och för att kunna umgås på stan! Hade jättetrevligt och det är alltid kul att träffa henne, hon är så sjukt roligt och fin och vi är så lika men ändå så olika! Älskar dig min finaste vän!<3 Ses snart igen ;)
 
Ne så nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen! Dags att jobba rumpan av mig xD Men jag hoppas ni alla får en toppen dag! Kram på er alla!<3
 
 
 
Johanna

Tack så mycket världens bästa <3