BIO FREDAGEN! och gårdagen!

God morgon alla! Lördag och äntligen helg, så idag ska jag både träffa en kompis och hänga på stan men även jobba. Ska sortera all reklam idag för att sedan kunna dela ut den imorgon samt öite annat jag måste göra idag. Frukost idag är inget ovanligt, typ som den såg ut för ett par dagar sedan xD  Yoghurt med kanel, smulad riskaka, torkat Äpple och Äppelmos från Urtekram, Banan Nutella Protein Muffins, Macka på mitt Råg Proteinbröd, Äpple, Te och lite annat på sidan av.
 
 
 
Igår var det en toppen dag, både en bra skoldag där vi typ slapp Spanska lektionen och hade en riktigt rolig Naturkunskapslektion, bio, fina vänner, lite shopping och god mat! Köpte denna powerbowl från Paulunsdeli som har blivit en tradition att köpa varje fredag xD Så sjukt god, det var en blandning av Hallonkvarg, Granolla, Mango, Hallon, Chiapudding, Protein Chokladpudding, mer Granola, Kakaonibs, Gojibär och Cashewnötter! 
 
 
När jag fick lite tid över så shoppade jag b.la. detta från Gymgrossisten här i Örebro! Så sjukt billigt! 24 Celsius för 369 kr och Walden Farms Produkter för endast 24 kr st! Fick min lön efter sommarjobbet jag gjorde i somras igår så det behövde firas lite ;) Så jag köpte:
Celsius 24 st:
8 Citron/Lime
8 Vilda Bär
6 Cola
2 Apelsin
och en Walden Farms Chocolate Syrup!
 
 
Man måste ju lyxa lite till ;) Fick ju både min lön för sommarjobbet och reklamjobb samt att det var fredag så jag, Najda och hennes stora syster drog till bion och såg "The Maze Runner" och den var sjukt bra! Detta var mitt "lilla" snacks till bion! En Questbar från nu3, Keso, Äpple och en Celsius :)
 
 
Filmen var verkligen grym! Dem handlade om: "Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk labyrint. Han är inte ensam och den enda chansen att ta sig ut levande är att samarbeta och pussla ihop de ledtrådar de hittar, som verkar leda till en organisation som kallas W.C.K.D." Filmen är regisserad av Wes Ball och är baserad på den bästsäljande boken av James Dashner.
Filmen var jätte spännande hela tiden, inte en sekund tänkte man på nått annat och man var hela tiden underhållen och fokuserad på filmen! Fångade verkligen tittarna och jag tycker den hade en riktigt bra handling och bra grafik! Kända ansikten från filmerna Narnia och Nanny Mcphee (Will Poulter från senaste Narnia filmen och Thomas Brodie-Sangster från Nanny Mcphee och Game of thrones) samt Dylan O´Brien som huvudrollen Thomas. Filme var även lite mindfuck, på ett bra sätt men ska inte säga hur för jag tycker ni alla bör se den! Rekomenderas varmt och jag kan knappt vänta till uppföljaren kommer! 

Nu ska jag göra mig iordning för dagen, har mycket att göra :) Så jag önskar er alla en fin helg, kram på er alla fina! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maja

Låter som du hade en jättebra dag! Jag vill också se den där filmen, den verkar vara så bra! Hoppas dagen fortsätter bara bra, kram :)
www.healthymaja.devote.se