Veckan och helg!

God morgon alla fina! Idag är det äntligen helg och första dagen på lovet! Så himla skönt att vara ledig nu en vecka för att sedan gå på 3 veckors praktik ;) Hela veckan har både vart bra med sjukt stressig då vi haft sjukt mycket prov och skoluppgifter! Vi hade Matte prov i tisdags och i onsdags hade vi livräddningsprov på badhuset vilket var nervöst men det gick toppen :D Jag har träffat en gammal kompis som det var längesedan jag träffade, ätit ute, vart på Dracula Untold på bio med 3 kompisar osv. Igår sorterade jag reklam hela kvällen för att idag och imorgon dela ut den, detta är min sista helg jag jobbar med att dela ut reklam då jag avbryter nu när november kommer. Så skönt för det är verkligen inget jobb man vill ha och lönen är superlåg! 
 
Ja lite blandade vilder från veckans händelser. BILD 1: låste in mina nycklar i skåpet på gymmet så jag fick ta och klippa upp låset xD BILD 2: Mitt bio snacks under bio filmen Dracula: Untold. BILD 3: Mitt paket jag fick från nu3 som är ett nytt företag jag samarbetar med. BILD 4: Hittade en rolig youtube sida, Good Mythical Morning som är sjukt roligt att titta på xD
 
Bilder från igår och två andra från veckan som gått, BILD 1: Min Questbar från igår. BILD 2: Ett kvällsfika för några dagar sedan med b.la. min nya Vanilla White Chocolate Tigerkaka. BILD 3: En del av gårdagens frukost som var en skål med Yoghurt toppad med Kanel, 2 smulade Vanilla White Chocolate Soft Protein Cookies, Pauluns Granola och WF Chocolate Syrup. BILD 4: Min middag för några dagar sedan som var Räkor med super goda Sweet/Sour Tomatnudlar gjorda med Mirakelnudlar från Fitnessapoteket, Broccoli och sallad samt Kvarg. 
 
Mer bilder från veckan: BILD 1: Min goa Powerbowl jag åt igår från Paulunsdeli som bestod av massor av goda grejer såsom Choklad Proteinkräm, Hallon, Mango, Chiapudding, Hallonkvarg, Granola, Hallon, Goji och en stor Choklad Rawfood Boll. BILD 2: Min lunch jag åt med en kompis i torsdag, igen från Paulunsdeli och var en superfräsch och god sallad av Sesam Broccoli/Blomkål, Syrade Morötter, Rödbetor med Kanel och Honung, marinerad Kronärtskocka, Räkor, Kyckling och en jättegod Dill-Hollandaise sås. BILD 3: En frukost från veckan och likaså BILD 5 som också är en frukost från veckan med b.la. min Double Chocolate Banana Casein Brownie. 
 
En sista sak innan jag tar och gör mig iordning för dagen, filmen jag såg i torsdag på bio var grym! Jag trodde den skulle vara ganska töntig och pinsam men den var riktigt bra gjord och inte det minsta töntig, utan den var riktigt cool och häftig att se! Spännande var den genom hela filmen och hade många moment som man inte hade väntat sig, superbra! Även slutet blev man förvånad över... Kolla trailern om ni vill veta mer, men jag rekomenderar den starkt! 
 
Nu ska jag göra mig redo för dagen, har mycket att göra idag så bäst att börja :D Kram på er alla och ha en toppen dag! Ta hand om er<3