Torsdag, jippi!!!!

God morgon alla fina! Torsdag och vad fort veckan har gått! Jag har iallafall bara två lektioner idag i samhällskunskap och filosofi och slutar efter lunch, så då får vi se vad jag hittar på ;) Dagens frukost, en skål med Carrotcake-Proteinoatmeal toppad med frysta Bär (och WF Choklad efter bilden), 2 Banan Nutella Banan Muffins, Råg Proteinbröd med Philadelphia ost och Kalkon, Äpple och en Cola Celsius! Recepten på både muffinsarna och brödet finns här på bloggen som vanligt :) 
 
Det här var mitt lyxiga goda pre-workout mellanmål igår, 500 g laktosfri kvarg från Lindahls mejeriprodukter (jättegod!!!!) toppad med... ja Walden Farms Chocolate Syrup (seriöst den är så god ju! xD) 
 
Gårdagen var rätt bra, vi hade en rolig lektion i samhällskunskapen och idrotten i skolan var super rolig då jag verkligen körde järnet ;) Det var roliga aktiviteter vi gjorde och vi avslutade med planakan. 
Idag som sagt har jag två lektioner, en samhällskunskap lektion och en filosofi, slutar vid 12:10 så då får vi se vad jag hittar på. 
Hoppas ni alla får en toppen dag, kram på er alla fina! <3
 
 
Lovisa Wallin

Det ser ut som en god mellis, muuumms... Var köper du din syrup?

Svar: Tack!☺️ Jag köper den på Gymgrossisten 😘
Christina Modigh