TGIF! FREDAG! oH YeAh!!!!

God morgon! Tänkte bara säga att det är fredag idag! xD Skönt men jag har först en lång skoldag jag måste klara av innan helgen kan starta. Ska ni göra något kul ikväll eller i helgen? :D Jag ska som vanligt jobba men ska också ut med en kompis, träna, baka och även ut till Mariebergs köpcentrum för att köpa skor med mera. Idag i skolan har vi 4 långa lektioner från klockan 8:25 till 15:55. Först har vi Psykologi, Filosofi, 30 minuters Lunch, Spanska och sist Naturkunskap och knappt några raster xD Så fredagar är hårda i skolan men när det är över så är man fri xD Bilderna hittade jag på google, inte mina vilket jag tror ni förstod xD
 
Ja ni ser ju, gröt till frukost! Godast ju och bästa frukosten, idag blev det Chocolate Proats kokt på b.la. Fitnessapotekets BIG BOSS Choklad Proteinpulver och sedan toppad med frysta Hallon och ja jag hade Walden Farms sirap efter bilden... GOTT JU! 
 
Nu ska jag göra mig iordning för dagen, hoppas ni alla får en bra fredag! Kram på er alla fina!<3
 
 
 
 
Maja

Låter som din helg kommer bli bra, ha en bra dag i skolan nu så är du fri sedan! :) Kram
www.healthymaja.devote.se

Svar: Ser att du kommenterar varje dag, kul! Men förstår inte varför du spammar med att kopiera in din blogg adress? Man ser den ju iallafall då du gör kommentaren via din inloggning. Iallafall du är gullig och tack! Detsamma och ha en fortsatt trevlig dag :)
Christina Modigh