Sorry<3

God morgon!
Först vill jag be om ursäkt, igår var jag inte aktiv på instagram och la inte ut några bilder då jag hade väldigt mycket att göra i och med att jag flyttar snart. Gårdagen spenderades med att springa runt på stan och fixa papper på skatteverk, banken, skicka brev men också gå till min praktikplats som jag ska praktisera på under veckorna 45-47! Jag hade även ett möte, packade och fixa med tvätt osv samt att jag var och tränade (lite Cardio och mage) Men idag har jag mycket mer rid för mig själv och annat, idag ska jag träna och ta det lite lugnare och endast vara här hemma och fixa med grejer. Jag ska försöka baka och laga mat, åka till gymmet/eller ta en löprunda, packa och se på Game of Thrones xD
 
Dagens frukost var det på bilden, jättegod! En skål med Chocolate Gingerbread Proteinoatmeal med Zucchini toppad med frysta Blåbär, Hallon och en Mr. Lion Cookie serverat med en stor bit av min Vanilla White Chocolate Tigerkaka, Äpple och en Vilda Bär Celsius. 
 
Måste visa denna bild som en underbar följare la ut på instagram! @hamstern7 bakade min Tigerkaka och se så fint hon la upp den :D Det är alltid kul att se era bilder när ni bakar något av mina recept, gör mig så glad att höra vad ni tycker om dem och se hur era resultat blir! Att ni använder och bakar mina recept är anledningen till att jag skapar dem! Så tack alla ni för att ni taggar mig så jag kan se :)
 
Ne nu ska jag göra mig iordning för en ny dag, ha en toppen dag nu alla fina och kram på er och ta hand om er!<3
 
 
 
 
Lisa's healthspo

Så kul att du ska få flytta, hoppas det blir bra! Hur känns det? Du skriver ju inte så mycket om din träning här och på insta, skulle du inte kunna göra det? Många kramar, ha ett bra lov! :)

hamsterN7

Uuuuuh thank you for posting 😘