Matteprov och tisdag!

God morgon alla fina! Idag har vi ett stort matte prov, kommer handla om olika former av andragradsekvationer, konjugat och PQ-formler osv! Så jag är lite nervös, jag gillar matte men när det är prov så är jag alltid lite nervös. Vi börjar vid 10:00 så vi får se om jag hinner med något innan, ska iallafall nu ta mig till gymmet och köra ett snabbt pass innan jag sticker till skolan och pluggar innan provet :) Börjar iallafall min dag med en god frkost som ni kan se på bilden, Morots-Proteingröt och annat gott på sidan av såsom min Double Chocolate Banana Protein Brownie som är bakad med b.la. One Casein från Fitnessguru. 
 
Förrutom att gå i skolan och ha prov så ska jag även till Gustavsvik badet och bada med en kompis, har prov i livräddning imorgon så hon ska hjälpa mig att öva. Att simma ner till botten och dra upp en person är inte svårt utan det svåra är att bogsera personen vilket man gör genom att hålle personen under öronen på bakhuvudet och sedan simma med personen ovanpå sig när man simmar på rygg. Så det ska bli lite kul att bada iallafall :) Annars ikväll så blir det att plugga Svenska grammatik då vi har en större uppgift som ska in till på fredag! Ska verkligen bli skönt med lov! Man känner verkligen att man behöver det :) 
 
Sist vill jag bara visa en låt jag fastnat för, Who- Radio Edit av Tujamo! Superbra! :) 
 
Nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen, kram på er alla fina och ha en toppen tisdag!<3
 
 
Maja

lycka till på provet! :)
www.healthymaja.devote.se

Lisa's healthspo

Usch då, går du natur eller? Herregrud det måste vara jobbigt för dig med livräddning eftersom du väl oftast ä mindre än den du räddar? Puh!! Kram och lycka till med allt plugg och livräddning :)

Svar: Nja jag går samhälle :) Haha ja xD Jag är oftast mindre än den jag ska livrädda, men under vattnet är man nästan tyngdlös så det går :) Tack fina du och detsamma<3
Christina Modigh