Måndag... OH NOO! xD

 
Måndag igen, oh nooo! Ne men vi ska göra det bästa av den! Jag börjar min dag med en god frukost och sedan blir det att dra till gymmet! Idag är det dags att köra Abs/Bål och sedan får vi se vad mer det blir! Frukost, en skål med Yoghurt med smulad Dinkelkaka, Gojibär, Russin, torkat Äpple och Äpple serverat med en Banan Proteinkaka, Äpple, Dinkelkaka med Kalkon och sedan ett par skedar PB från Urtekram<3 Idag har vi en ganska kort dag i skolan och vi börjar vid 10:40 så jag har god tid på mig att träna innan, sedan har vi svenska lektion, lunch och sist Matte. 
Två matbilder från gårdagen, frukosten jag åt innan jag gick ut med första lasset med reklam och min lunch jag åt innan jag gick ut med andra lasset reklam xD Så jag jobbade nästan hela dagen igår, och på lördagskvällen sorterade jag all reklam och igår när jag delade ut den var det lite jobbigt då jag har en grym träningsvärk i mina ben från lördagens legday! (plus att det regnade!) Den sitter även i idag! xD. Men hann även lite annat igår...
 
Ja, jag tänkte igår när jag kom in efter reklamutdelningen (jag var helt dyngsur eftersom det spöregnade plus riktigt mör i benen xD, vilken bra kombination...) så tänkte jag att ne jag måste ner på stan och köpa mig något! Så vad är inte bättre än en kombination av kläder och mat?! Så köpte ett par vita Tights där det står New York, en stickat linne och 2 Walden Farms Produkter från Gymgrossisten! Choklad sirapen visste jag redan att jag älskar men Peanut Spread var något nytt för mig, så det var spännande att prova! Men jag kan säga direkt att den är inte en favorit! Den är okej, men har inte samma smak eller konsistens som jordnötssmör. Man kan inte jämföra den med jordnötssmör, den har en lätt smak av jordnötter så den är okej! Speciellt om man brer den på en bit kaka eller liknande. 
 
Jag pratade i lördags om en kaka jag hade bakat och att jag skulle visa er mer igår, vilket jag gjorde och detta är resultatet! En Chocolate Brownie med Chokladkräm! Den är både glutenfri, sockerfri och går lätt att göra Laktosfri genom att använda isolate protein. Receptet kommer upp under dagen här på bloggen! :)
 
Haha, lite bilder som beskriver mig ganska bra! xD <-- Så känner jag igår och idag. --> Haha ja det är ju sant xD Det är måndag så man behöver börja dagen med lite humor! :) 
 
Nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen, försöka ta mig till gymmet! Hoppas mina ben tillåter xD kram på er alla fina! Ha en toppen måndag!<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maja

Ha en underbar dag fina du, längtar tills receptet kommer! :)
www.healthymaja.devote.se