Jobba hela dagen

God morgon! 
Idag ska jag jobba med att dela ut reklam hela dagen, så jag startar min dag med en stor och god frukost! Gröten ser nästan ut som svenska flaggan xD Men iallafall så var det en stor skål med Saffrans-Proteingröt kokt med Gul Zucchini och One Whey Isolate French Vanilla från Fitnessguru toppad med frysta Blåbär och PB serverat med min hembakta Double Chocolate Casein Banana Brownie, QuinoaRiskaka med Kalkon, Plommon och Äpple samt en Celsius. Rätt så gott fakriskt xD 
 
Två bilder från gårdagen: Min enkla middag som var Äggröra med Rödlok, kokt Broccoli med Stevia Ketchup, Keso och ett gäng Riskakor. Den andra bilden visar en del av gårdagens frukost innan jag gick till gymmet, en skål med Morots-Proteingröt med Blåbär och Hallon, PB och WF Choklad Sirap.
 
Igår blev det träning på morgonen och en snabb sväng på stan, sedan stack jag hem och gjorde andra nödvändigheter såsom att baka, städa och på kvällen sorterade jag all reklam så att jag nu kan gå ut och dela ut den. Annars kommer jag åka och handla för den kommande veckan, göra lite foodprep, plugga osv. 
 
Nu ska jag ta och göra mig iordning, ha en toppen dag alla fina! Kram på er!<3
 
 
 
 
 
 
 
 
Maja

Ha en underbar dag, hoppas det går bra med reklamen :) Kram
www.healthymaja.devote.se