Toppen, välmående och så jävla glad!

Hej alla fina!
Hoppas ni mår bra och att ni inte fryser eller halkar ihjäl er nu när kylan kommer. Precis som rubriken lyder så mår jag bra, mer än bra för tillfället! Är så sjukt taggad inför helgen när jag åker till Göteborg för att gå på Fitnessfestivalen men även för att allt har flytit på som det ska den senaste tiden och att det snart är jul! Och när det vart jul så fyller jag snart år (18 år den 29 januari) så jag känner att jag har mycket roligt framför mig, vilket gör att jag får mer energi gråa dagar som dessa. 
 
Men allt börjar ordna upp sig med min nya lilla lägenhet, allt är på plats och nästan allt är köpt som behövs för att leva själv, så snart kommer jag nog igång med allt kreativt jag brukar göra i köket ;) Så snart ska det bakas juliga bakverk, Pepparkaka, Saffran och alla dessa goda julkrydder och maträtter, ser så myclet fram emot alla kalasgoda smaker som väntar<3 Så håll er uppdaterade för nu är min hjärna på högvarv ;)
 
Den senaste veckan/veckorna har vart bra, haft mycket roligt med både bio (Mockingjay), film/serie mys med kompisar (hemma i mitt plejs), shopping (faktiskt kläder denna gång, inte bara mat xD), handling, internet fix till lägenheten, tv på plats, skola och självklart en massa god mat :)
 
En del av de händelser som skett i veckan, igår blev det lite shopping på Carlings vilket resulterade i två Damskjortor och en stickad tröja och en av skjortorna ser ni på bild 1. Bild 2: Bara så man ska göra ;). Bild 3: Det är dyrt att bo själv men mat måste handlas, så detta var en del av veckans mathandling i måndags (mycker frukt, grönsaker, lohilo, bönor, saft och massor av mejerier med mera). Bild 4: Ett litet filmmys jag hade med min fina kompis Johanna, roliga här var att Johanna (som är motsatsen mot mig med att vara nyttig) inte ville köpa snacks utan hon ville fika nyttigt till filmen så hon frågade "Har du bakat nått" xD Tyvärr hade jag inte det! Men jag fick henne till att testa Celsius och lite nyttiga barer ;) Vi såg en aprolig film som heter "The other women" och den var så sjukt rolig så den borde ni alla se på! 
 
Mer bilder men mer mat ;) Ni vet ju redan att jag gillar mat, det är ju därför ni följer mig xD Men jag har bakat lite, som ni ser på Bild 1 så experimenterade jag ihop ett par svarta muffins, ne men mörka blev de ;) Det är Blåbär-Acai Proteinmuffins! Recept inom kort. Bild 2: Igår efter shoppingen med min kompis Najda blev det mat på Paulunsdeli. Bild 3 och 4: Ätit mycket glass! Lohilo som ni vet ;) Så sjukt god och jag älskar alla smakerna! Passar perfekt när jag tittar på mitt älskade Good Mythical Morning.
 
Nu ska jag snart ta mig hemåt från skolan, idag är det dags att städa, baka, tvätta och plugga när jag kommer hem! Så jag hoppas ni alla haft en bra dag och att ni får en fortsatt trevlig kväll! Kram på er alla fina!<3