Hej igen!<3

Hej alla fina! 
Den senaste tiden har jag inte haft något internet i min lägenhet så därför har jag inte vart så aktiv! Jag har endast haft den surf jag har på telefonen och att blogga via mobilen är inte så enkelt xD Så sorry för det :) Som sagt så har jag flyttat in i min nya lilla lägenhet och jag trivs jättebra! Jag har fått upp alla möbler och nästan köpt hem allt jag behöver, bara ett par smågrejer kvar som ska fixas (och internet ska snart fixas också!) 
 
De senaste två veckorna har vart toppen! Har vart på praktik och nu tillbaka i skolan, ganska skönt för nu har jag internet så länge jag är i skolan byggnad xD Annars har det rullat på som det ska, har tränat, fixat i lägenheten, vart ute med kompisar och igår var jag och 3 vänner på Mockingjay men innan var jag och en av mina kompisar och körde ett Skivstångspass, sedan mat sedan bion ;) Och behöver jag ens säga att bion var grym?!
 
Yes, testade att baka i min ugn och det gick ju bra! Bara det att grejen som typ spärrar ugnen (den man trycker ner för att öppna) flög iväg så nu får jag öppna ugnen med en kniv... ÖBO ska komma snart sa dem, vilket dem sa i början av förra veckan... xD Många Questbars har också hamnat i min mage senaste tiden ;)
 
 
Ja det var lite från den senaste tiden, just nu är jag i skolan men tog en liten rast för att skriva lite här på bloggen. Annars är jag bara så sjkukt taggad för Fitnessfestivalen som är den 29-30 november! Jag ska gå på den under lördagen och jag ser verkligen fram emot det :) 
 
Kram på er alla fina och ha en fortsatt trevlig dag! Ta hand om er<3
 
 
 
 
Linda Orre

åh vad roligt att du fått lägenhet,ett hem du kan göra till ditt :)
att du alltid lyckats få gröt att se så jäkla gott ut, blir sugen att testa :P

Svar: Tack! Ja det är verkligen super, älskar att ha mitt lilla egna hem där jag kan rå om mig själv :) Hehe tack, älskar gröt och jag blir glad att den ser god ut! Tycker den förtjänar att se god ut xD
Christina Modigh