FITNESSFESTIVALEN 2014<3

Hej alla fina! 
Gårdagen med både Fitnessfestival och Göteborg var otroligt helt fantastiskt roligt! Fitnessfestivalen är av alla mässor, galor och festivaler det bästa jag gått på! Det var så sjukt mycket folk och stället var enormt, alla de stora var där såsom Gymgrossisten, MM Sports, BMR, Adidas osv och massor av välkända ansikten. Vi hade fullt upp hela dagen med att prata med alla, shoppa grejer till mässpriser, smaka på alla smakprover och att bara ta oss fram för det var så sjukt stort! 
 
Vi åkte tidigt på morgonen vid 7:18 så det blev en tidig morgon för mig då jag fick gå upp halv 5 och hemresan tog vi vid 19:15 som var en krånglig resa då vi fick ta tåg till Karlstad för att sedan byta till buss, köra till Karlskoga och byta buss igen för att äntligen komma hem till Örebro igen xD Så vi var hemma i Örebro till ca 00:20. Man var riktigt trött, inte bara för det var sent utan också för att jag gått runt en hel dag med massor av lådor proteinbarer, drickor osv, men så sjukt värt det så jag tänker inte ens på träningsvärken xD
 
Tänkte visa er en hel del bilder jag tog från festivalen samt en beskrivning och mer vi gjorde under varje bild! 
Vi hade tur på resan dit, vi hade både Wi-fi och laddare på tåget! Skön resa där vi planerade inför dagen. 
 
Vi träffade underbara människor på Fitnessfestivalen, både kändisar och bekanta från instagram! Roligt var det också att dem alla kände igen mig :) På bilderna ser ni min kompis Najda med både Alexandra Bring, Fenix från Gladiatorerna (så fett skön kille alltså!) och jag med Ako Rahim. Även en driv bild på mig och Najda när vi var så sjukt glada efter ett par timmar på mässan och efter att ha snackat med vår boss och vårt crew på Lohilo<3
 
Vi träffade även massor av andra fina personer och inspirationer såsom @timetogetfitgram @fannielovisa @roethlisbergerphoto @fitnessfredrik @forfanny samt massor av andra personer! Paolo Roberto, Fredrik Paulun, Pansar, Hero och Fenix från Gladiatorerna osv.
 
 
Mer bilder, första bilden är på mig, Najda, Carolina Asplund (@betterhappythansorry ) och Emma Svarrer som också är medlemmar i Lohilo crew och stod i Lohilo montern och delade ut den underbara glassen<3 Den andra bilden är jag och Ellen (@fitspooration ) och de andra två bilderna är b.la. från Poledance showen och en liten del av folkvimlet! Så sjukt stor och mycket folk alltså! 
 
Hehe, vi åt inte bara massor av smakprover under dagen ;) Vi hade med oss en egen matlåda hemifrån till lunch och ingen bild då säkert vet hur en måtlåda kan se ut efter ett par timma av resande och släng med väskan xD Men vi åt ett supergott fika när vi var tvungna att ta en liten paus, så vi tog vår älskade Lohilo glass som vi fick av snälla Donnie, Questbars från MM Sports och en Celsius som jag fick i deras monter :) 
 
Här är en del av de saker jag fick och köpte till sjukt bra priser! Så himla nöjd och glad just nu!<3
 
  • NUTRAMINO- Low carb Proteinbars med smak av Chocolate Cookie Dough och Vanilla and Almond
  • NUTRAMINO- HEAT (sockerfri energidryck med massor av vitaminer och mineraler)
  • MM SPORTS- En supersnygg och skön Hoodie med texten "Not here to talk"
  • MM SPORTS- 12 st QUESTBARS plus en DELIGHT bar
  • URTEKRAM- Rostade kokoschips, Muesli barer, Creamy Peanutbutter och Body lotion
  • PROTEINBITES- Ny smak av Proteinbites chips "Cheese and Jalapeno Relish"
  • GYMGROSSISTEN- Goodlife Gingerbread bar, provpåsar, shakes samt tidningar
  • SELF OMNINUTRITION- Shake och tidning
  • NOCCO BCAA- bcaa dricka med smak av vilda bär samt med koffein
Älskar denna tröja så sjukt mycket nu!<3 
 
Är så sjukt nöjd med denna helg! Alla dessa underbara vackra människor, alla snygga biffar, alla farligt låga priser och den ösiga musiken samt alla dessa smakprover var så sjukt roligt! Och att träffa underbara Jenny på Urtekram var också så underbart trevlig, det verkligen lyser om kvinnan<3 Som om sagt, det bästa var att umgås med min kompis Najda och att träffa alla inspirerande personer och tala med dem. Så till er alla som inte åkte dit, gör det till nästa år! Ni kommer inte ångra det, detta event var så mycket roligare och bättre än alla de andra fitness och hälso event jag vart på tidigare! Längtar redan till nästa gång och då ska jag se till att jag kan vara där två dagar samt att gå på Guldhjärtat och Luciapokalen ;)
 
Ja det var min underbara helg, är rätt så trött idag men är så sjukt glad! Så idag blir det att ta det lugnt hemma med massa mat, tv, lite städning och kanske bakning av någon kaka :) Kram på er alla fina och jag hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag (tvivlar jag på xD)
 
Kram och ta hand om er<3
 
 
 
 
 
 
 
 
fitnessfestivalen, svenska mässan, lohilo, göteborg, mm sports, gymgrossisten, fitnessfestivalen 2014, instagram, nutramino, christinamodigh, fitbynajda, - protein, proteinglass, questbars, slimfood,