Tjejkväll

Godmorgon boys och girls! Är just nu med den bästa Johanna och igår var det en toppenkväll. Vi tog massor av bilder på oss själva men vi ser helt missbildade ut och vi ill inte skrämma er med dem så ni får dessa bilder istället xD Innan allt stack jag och Najda till kyrkan för att tända ett par ljus för pappa, igår var det ett helt år sedan han dog så det var en viktig dag vilken skulle vart svår om jag inte hade haft mina vänner här. Men vi tände iallafall ljus och sedan handlade jag lite till kvällen. Jag lagade sedan mat och Johanna som är väldigt ensidig och gillar väldigt "onyttig mat" såsom Pizza, Hamburgare på Donken, Nutella och Cheeseballs gillade faktiskt mina Tonfisk-Kikärtsbollar Bollar i Tomatsås  vilken fick mig att gå i taket xD Men fick henne inte att äta så mycket grönsaker som jag så hon fick iallafall Fullkornpasta till maten :D Jag serverade mitt med mina favoriter såsom stekta wokgrönsaker med Curry, Kanel, Vitlök med Sallad, Keso, Tomat, Keso, Citron, Majs samt Stevia Ketchup. 
 
Efter maten bakade vi lite, jag visade hur man gör min Rabarberpaj vilken jag imponerade med för att proteinpulver och stevia var nått dem inte hört om förut. Tog en lugn promenad bara för att prata och umgås för att sedan ta sig hem och titta på film och bara hänga. 
 
     
Som ni ser på bilderna så fika vi framför ROBOCOP! Alltså Joel Kinnaman är bara för het! Robot eller inte, spelar ingen roll! Het! Iallafall så blev mina muffins en höjdare och pajen var uppskattad :D Så kul när kompisar som inte är intresserade i samma saker som jag ändå gillar mina bakverk och min matlagning. Vi hade en så rolig kväll och senare på kvällen/natten bara låg vi och snacka om allt! Framtid, livet, killar, jobb, filmer, vad vi ska göra i sommar, minnen och allt! Jag har de bästa vännerna alltså! Skönt med vänner man haft i flera år som aldrig lämnar en eller tröttnar på jobbiga mig, när jag haft de tuffaste tiderna i mitt liv har dem funnits vid min sida och gjort allt för mig<3 Äkta vänner som inte växer på träd! Om ni såg inlägget igår som min finaste Johanna Gästbloggade med så kan jag inte beskriva hur glad jag blevför alla dem fina och vackra ord hon skrev<3 Tack och älskar dig Johanna<3
 
Och idag vaknade vi ovanligt tidigt (jag vaknar ju alltid tidigt dock) men Johanna som brukar sova till typ 12 på dagen vaknade fan jättetidigt och vi gick upp och härjade vid 6-7 på morgonen xD Och bara för att så tittade vi på en gammal barndomsklassiker Törnrosa samtidigt som jag fixade och bjöd på frukost. Alla bakverk på bilderna finns här på bloggen om man vill göra dem själv men mina special popcorn kommer snart upp på bloggen och mitt instagram.
 
Tyvärr har vi inget bra väder men vi ska ändå försöka sminka och göra oss fina för att fotografera lite och ha kul. Sedan får vi se vad som händer och vad dagen tänker erbjuda :D Om ni vill in på min kompis Johannas blogg så heter den http://johannnadarakan.devote.se/ och hennes instagram heter @johannadarakan och hon brukar posta fina bilder om olika outfits, mode, livet och vackra bilder som hon tar med sin Iphone. 
 
Ne nu ska vi göra oss fina samtidigt vi lyssnar på musik! Ha en superdag allihopa och hoppas ni har finare väder än vi i Örebro har!