Förr eller senare exploderar jag

Igår så hade jag en rätt stressig men rolig dag, var tvungen att dela ut all reklam under Söndagen (brukar ta hälften på Lördagen) så började dagen med att dela ut reklam och sedan sticka ner till stan för att träffa min bästis Johanna. Vi åt lunch på ett av våra favvoställen "Java" här i Örebro. Vi hade så trevligt, vi pratade både om min London resa och hennes sommarjobb, så himla coolt då hon typ jobbar på en "militärskola" eller liknande :) Efter en tag var jag tvungen att ta mig hem för att fortsätta att dela ut resten av reklamen (i regnet!), avrapportera den för att sedan käka och ta mig ner till stan igen för att träffa min andra bästis. Vi skulle gå på bio, vi såg "Förr eller senare exploderar jag" och den var så bra!
 
Snabbrecension:
"Förr eller senare exploderar jag" handlar om Hazel och Gus som är två tonåringar som har en hel del gemensamt, dem båda lider av cancer av olika slag men dem har även en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem – och oss – på en oförglömlig resa. Filmen var verkligen gripande men ändå rolig då Gus hela tiden var en glad person! Filmen är verkligen romantisk och har ett så vackert budskap, man blir tårögd och man hörde personer i publiken både snyfta, gråta och storböla inne i salongen och t.o.m. jag som aldrig gråter för en film fällde ett par tårar. Men filmen är inte bara sorglig, den är faktiskt mest fin och rolig! Så jag rekomenderar den verkligen, det är en så skön känsla man får när man ser den och efter den. Hazel som är tjejen med cancer i sina lungor spelas av fina Shailene Woodley (samma tjej som spelar Tris i Divergent) och Gus som är den glada killen i filmen spelas av supersöta Ansel Elgort vilka båda verkligen gör dessa roller helt perfekt!
 
BILD 1: Endel av gårdagens frukost. BILD 2: Mitt fika till bio med b.la mina Popcorn
 
Gårdagens lunch med Johanna på Java i Örebro. Jag brukar alltid ta och blanda min egen sallad i deras salladsbar, dem har så sjukt mycket gott att välja på! Så denna gång tog jag b.la. Majs, Ärtor, Rödlök, Tomat, Keso, Kyckling, Räkor och Ananas. Min kompis Johanna tog också nått gott såsom Bakad potatis med Kyckling :)
 
Idag blir det lite lugnare än igår, ska städa mitt rum då det ser ut som en bomb för att igår fick jag bara slänga in allt i mitt rum för jag hade inte tid med annat xD Ska även ta mig till gymmet och kanske baka något samt att det förhoppningsvis kommer ett paket på posten idag eller inom kort :)
 
Men nu ska jag plocka undan efter mig för att sedan göra mig iordning. Hoppas ni alla har ett finare väder än vad jag har, här är det mulet och regnar då och då :(
Kram på er alla och ha en fin måndag!<3
 
 
.
 
 
örebro, förr eller senare exploderar jag, bio, film, frukost, lunch, popcorn, java, bionarkoman