Jobbdag :)

Hej alla fina! Hoppas ni haft en bra dag, själv har jag jobbat och städat väldigt många burar. Djuren kräver mycket där jag sommarjobbar, men de är söta! Speciellt Leguanen Lennart och Åsnorna Tingeling och Lilleman. Iallafall så har dagen varit okej, väldigt trött men slutade som vanligt vid 16 och kom hem vid 17:15 så har efter det har jag bara ätir, duschat, städat lite i mitt rum samt gjort iordning för morgondagen. När jag kom hem och äntligen hade Wi-Fi så hade ett par på instagram taggat mig då de använt mina recept, så tänkte visa några här :) 3 av dem var några som taggade mig idag och en var för ett tag sedan.
 
BILD 1: Visar @toosweetforsugar som bakat mitt Proteinbröd och åt som ett gött mellanmål tillsammans med annat gott såsom Proteinbar från Fitnessguru, Salami osv BILD 2: @mikrovio toppade sin sallad med blåbär efter att sett att jag gjort det! Gulligt att du taggar mig och provade :) BILD 3: Visar gulliga @startingtofightfitlife som gjort mina Ugnsbakade Tonfisk-Kikärtsbollar och BILD 4: Visar @jess.strand som bakat mina PB2 Vanilla Soft Cookies :) Tack alla för dessa fina bilder, så kul att se! 
 
Detta var min matlåda och snacks till jobbet. Lunchen var Tonfiskbollar, stekta grönsaker med massor av kryddor, keso, tomat och sallad i botten och andra snacks såsom Celsius, Protein Muffin, Kvarg och Nektariner. Vi har en halvtimmes lunch vid 12 och två raster på 15 minuter där vi tar ett snacks, så en vid 10 och en vid 14.Så mycket gött fika ska man ha ;)
 
Just nu har jag gjort iordning allt och satt mig i soffan för att knappa på datorn, telefonen och se på TV resten av kvällen, så trött! xD Bara 2 dagar till helg! Vad jag vet nu är att jag ska ut på bio igen på fredag, nu med min bästis Najda som kom tillbaka från Bosnien igår<3 Ska bli kul och vi ska ta och se Guardians of the Galaxy samt äta ute innan. Längtar då jag saknat henne! Iallafall, bilderna ovanför är min frukost part 1 (bild 2) med den dagliga Vanilj-Proteingröten som jag aldrig tröttnar på toppad med Keso, Peanutbutter, Blåbär och Jordgubbar... Mums!!! Och bild 1 är mitt snacks i kväll, en Proteinbar från Fitnessguru och Bananchips från Greenday.
 
Kram på er alla fina! Ha en toppen kväll!<3