New haircut!

Hallå alla!
Senaste tiden har vart riktigt bra, fått alltfler kompisar i min nya skola samt utanför men även varit med om mycket kul såsom var på evengemanget när Gymgrossisten Örebro fyllde 2 år där jag träffade b.la. Linus Calren som var lika trevlig som alltid, sett Sinister 2 där jag skämde ut mig för alla i salongen (jag har ett skräckfilmskrik som är sjukt högt, och på något sätt visste alla att det var jag), vart på krogen och sett Samir och Viktor, demat för lohilo och annat skoj såsom varit med vänner och gjort grejer osv. 
 
Men bästa av allt var att jag tog mig an att klippa av mig håret, innan hade jag sjukt långt hår på över en meter samt lugg och helt vanligt rakt hår... Hade alltid problem med luggen då den la sig fel, och det långa hårtet bara var för det var alldeles för tungt för att sättas upp. Väldigt tråkig frisyr om jag får säga det själv, och precis som frisören sa "Du ser så söt ur i långt hår och lugg, passar inte till tatueringarna". Så jag klippte av det och snagga på sidorna, ja ni ser bild! Responsen jag fått av alla är fantastisk, blir så glad! Bästa kommentarena jag fått är b.la. "Du är så lik Ruby Rose", "Om jag gillade tjejer skulle jag haffa dig, direkt!", "Du ser ut som tjejen i Orange Is The New Black", "Du är så snygg" (förut var det söt eller gullig) och jättemånga säger "Vad modigt!", well thats my name. Just alla kommentarer om att jag är lik Ruby Rose (en tjej från "Orange Is The New Black" gör mig sjukt glad då jag tycker hon ser så sjukt bra ut att jag nästan byter läggning... Haha ne, men ni som sett henne förstår nog vad jag menar. Jag är nöjd, trivs bra i kort hår och kommer aldrig ha långt igen, efter alla dessa hår av elände med hemskt långt hår är jag klar med det. 
 
Jag är i princip aldrig ute och festar eller är på krogen, jag dricker inte heller. Men här förra veckan var jag och 5 tjejkompisar till Strömpis, en krog här i Örebro och Samir och Viktor skulle uppträda. Var en riktigt rolig kväll, mycket dansande men självklart lite för "trevliga" killar, ja ni förstår nog men kvällen var grym och dagen efter kunde jag knappt gå då jag hade kört legday och vader samt dansade (att kalla det dans skulle jag inte göra, har noll koordination) hela kvällen. På bilderna ser ni mig, Fardosa och Habesoa, två av mina bästa vänner som b.la. var med på krogen. Andra bilden ser ni, mina vingar! Dessa las upp på min snapchat, därför kass kvalitet... Heter christinamodigh där också om ni vill lägga till mig :)
 
Två matbilder jag lagt upp på instagram senaste tiden, nyttig Paella med räkor och kyckling samt Chocolate Overnight-oats med keso, banan och hasselnötter. 
 
Ha en bra fredag alla! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
haircut, frisyr, frisör, örebro, sweden, sverige, fitness, fitfood, gymgrossistenörebro, gymgrossisten, tatuering, tatueringar, tattoos, lohilo, hälsa, hälsosamma recept, nyttigt,