Västerås-helg

Hej allihopa!
I helgen var jag till Västerås för att göra den andra vingen och det sista av min tatuering, bild kommer när den är läkt. Tatueringen gick bra, men Philip som var tatueraren fick verkligen kämpa då den blödde otroligt mycket, färgen blandades ut med allt blod och det var svårt att tatuera samt att han fick gå tillbaka och fylla i där han just tatuerat så det var inte så skönt ;) Men det gick bra och tillslut gick det bättre och vi kunde göra klart den. Jag kom dit vid 11:00 och fick gå vid 16:30 och jag hade sällskap av min bror Vincent, min komis Emma plus tre killar på studion. 
 
Efter jag var klar med den fick jag plast och tejp på, betalade och gick sedan mot bussen för att ta mig in till stan för att träffa en tjej som heter Michelle, hon frågade mig via instagram om jag ville träffas och absolut ville jag det! Så vi gick och åt och hade det så trevligt! Efteråt kom Emma och några till och hämtade mig och vi åkte hem till henne där jag sov över natten.
 
Vi hade sjukt kul hemma hos dem, alla är lite smått galna vilket ja gillar då jag själv är sån  xD Jag vet inte vad klockan var men när det var kolsvart ute så drogs man ut på en fyrhjuling för att köra bort till deras minigris... Så kul, och söt gris. Annars hade vi bara kul, tittade på film, prata och larva oss. 
Min bror Vincent och en bild från studion. Kommera abslut göra fler tatueringar här! 
 
Lyckades fånga lite knas från helgen på bild, krig med dammsugare som vapen och MMA i vardags rummet mellan Emma och Hussein, Emma vann överlägset! Söta hundar hade dem också!!
 
Fanns även två små gulliga busfrön till barn där, och dammsugaren var ju så populär att leka med så alla fick roliga frisyrer. Flätan sögs in men min lugg råkade värst ut, haha såg väldigt hemsk ut hela resan hem xD Dem hade en minigris också, så den var vi ut med :)
 
Ja det var lite kort från helgen, denna vecka är det skola som vanligt och jag får inte träna pågrund av att tatueringen måste läka, ja det är lite segt att vänta men det är värt det sen. Men jag har en del saker att se fram mot den här veckan så den kommer bli grym! Kram på er alla och ha en fortsatt trevlig måndag!