People who makes you smile

Hej alla! 
Tänkte skriva av mig, kanske verkar negativt men det positiva kommer ;)
Den senaste tiden har varit riktigt bra för mig! Vilket jag är så sjukt glad över, och jag har en hel del att tacka för! Ända sedan min pappa gick bort 2013 var det hela tiden till och från med hur jag mådde och den första perioden var jag helt förstörd, allt förändrades och jag förlorade min pappa men även mitt hem och allt runtom det. Jag tvingades bo hos andra och fick inte alls den frihet jag var van vid, kände mig låst och ingen kunde hjälpa mig eller förstå hur det var. Människorna runtom mig just då var hemska. Jag blev föräldralös, hade ingen släkt i närheten och socialen fick makt över mig bara för jag var under 18, rena rama helvetet om jag får säga det själv. Tappade lust till allt och gick därmed ner en massa i vikt, vilket var förjävligt. Men även om det var det värsta jag någonsin kommer vart med om så gick det fort innan jag fick tillbaka mitt positiva jag, jag återhämtade mig snabbt och allt började bli bra men jag drogs med dagar och stunder där jag var låg. Till stor hjälp var mina vänner, och att jag tillslut fick min egen lägenhet. 
 
Vad jag vill komma fram till är vad som förändrats den senaste tiden, sådana dagar är inte min vardag längre och de senaste månaderna har var de bästa! Jag mådde bra innan under hela 2014, men kunde inte må bättre än vad jag gör nu. Jag har fått saker att se framemot, nya mål och jag vet vad jag vill! Jag fyllde 18 vilket verkligen ledde till frihet, kan sköta allt själv och bestämma över mitt liv. Jag gillar ansvaret jag har på mig och jag är bra på att sköta det. Jag har även kunnat hedra mig pappa genom att göra en efterlängtad tatuering som jag älskar och som gett mig ett nytt självförtroende. Träning och nytt gym ger mig styrka, glädje och ny gemenskap. En familjemedlem, som jag tidigare aldrig hade kontakt med har nu blivit min bästa vän! Sjukt glad över det och det ledde även till att jag nu har en lite bättre relation till delar av min släkt. Även massor av nya gemenskaper har bildats. 
 
Jag fick en ny vän som verkligen ger mig glädje och får mig att skratta. Han är grymt snäll, rolig och den starkaste person jag mött. Det är verkligen kul att umgås med honom. Han säger så mycket snälla saker till mig, att han är glad att han lärt känna mig, att jag gett han nytt ljus och mer saker som gör mig varm och jag tror inte han vet hur mycket han även betyder för mig. Hela han gör mig glad och ger även motivation. Jag har mycket att se framemot tack vare honom. Hoppas han läser detta, för jag är inte lika bra på att skriva som honom :) 
 
Så med detta inlägg vill jag avslutningsvis bara säga att jag mår bra, kunde inte må bättre för tillfället! Är lycklig över de människor runtom kring mig. Motiverad gånger tusen med träningen och nu när tatueringen snart läkt klart är jag snart på banan igen och börjar träna med min pt. Och att man har världen bästa gym att gå till gör inte saken värre ;) Kommer bli så kul! 
 
Kram på er alla, ha en fortsatt trevlig lördag<3
 
 
 
sandraemelie

Det är så himla roligt och inspirerande att läsa sådana här personliga inlägg. Du är OTROLIGT stark! Så ung, så motiverad och duktig! All lycka till dig, verkligen! <3<3<3

Svar: Åh tack fina du! Jag tycker om att dela med mig av vad jag vart med om och vad jag tänker men kanske inte gör så många inlägg om just det, jag blir glad när mina läsare faktiskt läser och tycker det är intressant! Tusen tack, att du skriver och tycker så gör mig glad! Kram på dig<3 <3 <3
Christina Modigh

sandraemelie

Det är verkligen jättebra att få läsa om sådant. Tänk vad många du kan hjälpa genom att inspirera. Folk borde dock bli duktigare på att kommentera! Jag blir ju glad av att läsa din blogg och prova dina recept! Om Modigh är ditt efternamn (?) så passar det ju kanon!! Kraaaam!

Svar: Åh jag hoppas verkligen jag lyckas inspirera någon! :) Tack, betyder mycket det du skriver<3 Tusen kramar till dig fina du <3
Christina Modigh