Glada fredag!

Hej alla läsare!
Idag är det äntligen fredag, åh va skönt! Jag har haft fullt upp hela veckan, mycket plugg i skolan (har uppgifter i varenda ämnen som ska göras) och vissa dagar har vart långa, sedan ska man hinna med resten av sin vardag såsom träning, mat, vänner, räkningar samt ta hand om hushållet. Allt har gått bra, men kan vara därför jag vart lite seg på sociala medier så I´m sorry about that men sånt händer. Annars har veckan vart bra och jag är nöjd med vad jag åstakommit och hunnit. En underbar person gör mig på det bästa humöret och gör dagarna roligare. Han är verkligen som en färgstark personlighet i min vardag och jag är riktigt glad att jag har en så pass fin person att prata o umgås med, och att vi båda är konstiga på ett så pass positivt sätt är underbart! Och att jag lyckats hjälpa och bidra med något gör mig både glad och lättad då jag vill kunna finnas där. Så jag hoppas verkligen han vet hur pass glad jag är att fått lära kännas och hur mycket jag gillar att vara med honom :)
 
 

Idag vaknade jag tidigt (konstigt då jag kom i sängs sent pågrund av att jag hade en sen tvättid) och varför jag ska upp så pass tidigt vet jag inte, men kroppen vill upp så det är bara att lyda men det positiva är ju att jag aldrig behöver ställa en väckarklocka... Iallafall, jag åt min frukost och begav mig mot gymmet för att köra en jobbig men skön legday. Testade nya övningar för ben och rumpa med hjälp av cable-crossen, de brände och var riktigt kul! Alltid kul att testa nytt. Annars idag blir det att plugga hemma och träffa vänner. 
 
Två matbilder från veckans instagram, behöver nog inte ens förklara vad det är vid det här laget...
 
Inte för jag tror någon av er bryr er om mina musik-tips, men jag tänker ändå visa 9 låtar jag lyssnar sönder just nu! Träning och musik är min terapi, känner att något av det eller en kombination av de två är det bästa sättet att rensa huvudet på och tänka klart vilket behövs. Musik gör mig glad och motiverad, vilket gör träningen ännu roligare (beroende på musikvalet, lite knas också). Just nu lyssnar jag mycket på Skrillex, Fall Out Boy och Daft Punk (och Pharrell såklart^^) men även hittat många nya låtar här och där jag gillar och jag har säkert redan tipsat om många av dessa redan men det får ni leva med... Min musiksmak går ej att beskriva, en salig blandning! 
 
Tatueringen har läkt och jag är ledsen för such a crappy picture men den är från snapchat och jag kan inte ta kort på hela min tatuering själv... Måste be någon att hjälpa mig med det. Den är läkt, den kliar inte längre och jag kan träna och allt som vanligt. Köpte även lite nya kläder när jag fick in lite oväntade pengar på kontot samt min vanliga månadsinkomst. Blev b.la. två sådana tröjor som bilden visar, en i grå och en i blå. 
 
Yes det var väl det jag hade att berätta idag, blev kanske mycket text... Jaja! Imorgon åker jag till Västerås för att träffa Emmibob och gänget, ska bli kul och vi får se om vi går ut mitt i natten och kör monster fyrhjulingen i bäcksvart mörker denna gång också... Skrämde fan livet ur mig :D
Iallafall, ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!
 
 
 
 
LIENE

Maten ser så god ut!