Bristande självkänsla

Hej och god morgon alla läsare!
Jag mår bra så bli inte lurade av rubriken, men jag vill bara ängna ett inlägg om just självkänsla och negativa tankar om sig själv. Själv har jag haft och har en del problem med just självkänslan och hur jag ser mig själv, inte yttligt utan att jag tänker att jag inte är bra nog, inte räcker till och att jag inte förtjänar vissa saker. Jag vet hur jag tänker när jag ska träffa nya personer som jag kanske endast pratat med via sociala medier, då blir jag orolig att de när de träffar mig ska bli besvikna. Det är helt fel att tänka som jag gör, och oftast kommer jag på mig själv och slår bort de negativa tankarna men jag kan inte rå för att de finns där. Jag vet att många känner så här, att man inte är tillräcklig och jag har flera kompisar som känner igen sig i vad jag berättar. Jag antar att min självkänsla sjönk när jag blev utan föräldrar och förlora både hem och altt runt det, klandrade mig själv och blev livrädd att förlora någon mer som stod mig nära. Oftast brukar jag inte vara orolig för att göra någon besviken när jag ska träffa den för första gången, men när det är en person jag inte vill förlora ligger tankarna och gror och jag kan inte riktigt förstå att någon faktiskt gillar mig. Därför blir jag väl så glad när jag får bekräftelse att personer verkligen gillar mig. Inte för att sådana tankar stör mig särskilt ofta och de påverkar mig inte i mitt sociala liv eller vardag men de finns där då och då vilket blir rätt tungt ibland. 
 
Rätt sjukt att man ska tänka så, helt fel och att det är så många som får ångest över något dem själva kokat ihop i sitt huvud. Ingen är perfekt, och det du ser som negativt med dig själv älskar någon annan. Jag är inget proffs och kan inte säga var botemedlet är, men jag vet iallafall hur jag tänker göra när dessa negativa tankar kommer. Umgås med personer du gillar och som gillar dig tillbaka, tänk på de som hållt dig kvar och slå bort det negativa när det kommer krypandes. Och tänk även på det du tycker är negativt med dig själv och sedan vad som är positivt, de positiva överväger de negativa plus att de troligtvis bara är du som tycker de negativa. Egentligen ska man inte vara orolig för att göra någon besviken eller inte vara tillräcklig, för personer ska gilla dig för den du är och inget annat. Så länge man är sig själv så ska man inte behöva vara orolig, om dem inte gillar dig för den du är så är det människor du inte behöver.
 
 
Vet inte om jag skrev dett inlägg för mig själv eller för att kunna inspirera någon, skriver inte särklit bra heller men jaja de var lite jag hade på hjärtat som ville ut. Take it or leave it ;)
 
 
Nog om det, idag blir det en bra dag<3
Kram på er alla och ha en fortsatt trevlig tisdag!
 

Battle of Scandinavia

Hej alla läsare!
I helgen har jag vart till Alingsås och Göteborg för att följa med och heja på Iye (@iyehag) när han skulle tävla i Men´s Physique i Battle of Scandinavia. Det var verkligen roligt att få följa med, att få se hur de gick till och sedan se alla på scen. Bodybuliding är verkligen tufft, inte bara att man ska träna och bygga upp muskler utan att man även ska gå på hård diet, vätsketömning och samtidigt jobba med sitt eget psyke, så jag är grymt imponerad av de tävlandes och speciellt Iye. Att man förtsätter även om kroppen skriker av trötthet, tror inte många förstår hur mycket arbete som verkligen läggs ner bakom bodybulidning, så det var verkligen grymt att se. Iye kom på 8:e plats av 15 vilket är grymt bra, det var hans första tävling men han förtjänade att minst vara i topp 5 men jag vet inte riktigt hur domarna tänkte den dagen. 
 
Vi åkte på fredagen, jag tog ledigt från skolan och vi åkte på förmiddagen. Vi åkte först hem till två kompisar till Iye där vi skulle bo över helgen, Joanna och Jan och dem var väldigt trevliga och roliga att umgås med! På fredags kvällen skulle han registrera sig och sedan få spraytan vilket jag tyckte var kul att få vara med och se och även träffa de andra tävlande. På lördagen var det dags för alla tävlandes att gå upp på scen, det var ett schema som sträckte sig över hela dagen och Iye skulle upp vid 15, så under tiden han var backstage tittade jag och Joanna på de andra grupperna och lite i de olika montrarna som fanns på plats. Jag såg och träffade en hel del "kändisar" och personer jag kände vilket var roligt då jag endast haft kontakt med dem via sociala medier. 
Två bilder på Iye när han var uppe på scen<3
 
Hela Men´s Physique -178 klassen.
 
Iye och Victor (@iyehag och @jarnulfvictor) båda tävlande för Team Gymgrossisten Butik och hade samma coach Johannes Eshak (@johanneseshak). På första bilden ser ni båda strax innan inregistreringen och innan spraytaningen, andra bilden visar precis innan de skulle upp på scen med spraytan och allt. Båda var verkligen grymma, såg ut som om dem gjort detta länge men det var deras första gång, debut! 
 
Det var verkligen en upplevelse att få vara med och se, och jag kan verkligen tänka mig att det var en lång intressant resa, samtidigt som den sliter på en rejält. Jag är så imponerad och beundrar dem verkligen att dem klarar det, när det tär både på kropp och psyke. Det är inte bara att gå upp där på scen och spänna sig, det är så mycket mer. Men något som är svårslaget är när tävlingen var slut och Iye fick äta och dricka hur han ville igen, man såg verkligen hur glad han var. Det var härligt att se. 
 
Så hela helgen, med att se tävlingen och att umgås med Iye och hans kompisar har varit grymt kul! Så det tackar jag för<3
 
 
 
 
battle of scandinavia, men physique, bodybuilding, team gymgrossisten butik, gymgrossisten, örebro,

Glada fredag!

Hej alla läsare!
Idag är det äntligen fredag, åh va skönt! Jag har haft fullt upp hela veckan, mycket plugg i skolan (har uppgifter i varenda ämnen som ska göras) och vissa dagar har vart långa, sedan ska man hinna med resten av sin vardag såsom träning, mat, vänner, räkningar samt ta hand om hushållet. Allt har gått bra, men kan vara därför jag vart lite seg på sociala medier så I´m sorry about that men sånt händer. Annars har veckan vart bra och jag är nöjd med vad jag åstakommit och hunnit. En underbar person gör mig på det bästa humöret och gör dagarna roligare. Han är verkligen som en färgstark personlighet i min vardag och jag är riktigt glad att jag har en så pass fin person att prata o umgås med, och att vi båda är konstiga på ett så pass positivt sätt är underbart! Och att jag lyckats hjälpa och bidra med något gör mig både glad och lättad då jag vill kunna finnas där. Så jag hoppas verkligen han vet hur pass glad jag är att fått lära kännas och hur mycket jag gillar att vara med honom :)
 
 

Idag vaknade jag tidigt (konstigt då jag kom i sängs sent pågrund av att jag hade en sen tvättid) och varför jag ska upp så pass tidigt vet jag inte, men kroppen vill upp så det är bara att lyda men det positiva är ju att jag aldrig behöver ställa en väckarklocka... Iallafall, jag åt min frukost och begav mig mot gymmet för att köra en jobbig men skön legday. Testade nya övningar för ben och rumpa med hjälp av cable-crossen, de brände och var riktigt kul! Alltid kul att testa nytt. Annars idag blir det att plugga hemma och träffa vänner. 
 
Två matbilder från veckans instagram, behöver nog inte ens förklara vad det är vid det här laget...
 
Inte för jag tror någon av er bryr er om mina musik-tips, men jag tänker ändå visa 9 låtar jag lyssnar sönder just nu! Träning och musik är min terapi, känner att något av det eller en kombination av de två är det bästa sättet att rensa huvudet på och tänka klart vilket behövs. Musik gör mig glad och motiverad, vilket gör träningen ännu roligare (beroende på musikvalet, lite knas också). Just nu lyssnar jag mycket på Skrillex, Fall Out Boy och Daft Punk (och Pharrell såklart^^) men även hittat många nya låtar här och där jag gillar och jag har säkert redan tipsat om många av dessa redan men det får ni leva med... Min musiksmak går ej att beskriva, en salig blandning! 
 
Tatueringen har läkt och jag är ledsen för such a crappy picture men den är från snapchat och jag kan inte ta kort på hela min tatuering själv... Måste be någon att hjälpa mig med det. Den är läkt, den kliar inte längre och jag kan träna och allt som vanligt. Köpte även lite nya kläder när jag fick in lite oväntade pengar på kontot samt min vanliga månadsinkomst. Blev b.la. två sådana tröjor som bilden visar, en i grå och en i blå. 
 
Yes det var väl det jag hade att berätta idag, blev kanske mycket text... Jaja! Imorgon åker jag till Västerås för att träffa Emmibob och gänget, ska bli kul och vi får se om vi går ut mitt i natten och kör monster fyrhjulingen i bäcksvart mörker denna gång också... Skrämde fan livet ur mig :D
Iallafall, ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!