Senaste dagarna, matlådor och en kommande tatuering

God morgon alla! 
De senaste dagarna har varit toppen, härligt väder och jag har umgåtts med underbara personer. I förrgår blev min första utomhus löpning, brukar alltid ta pw runt en skog i närheten jag bor men tog och körde löpning i form av lite intervaller och joggning, och att köra just i skogen ger både ett "mjukt" underlag men också en härlig terräng. Igår blev det b.la. att laga lite matlådor som ni kan se 2 av på bilden varav ena innehöll Chili-lax, broccoli samt quinoa och den andra var kryddig grönsakswok, falafel och gurka (den andra bilden är en frukost från i måndags). Sedan blev det att ha ett möte med min tränare vilket gick jättebra och vi kom fram till bra grejer. Efter mötet fick jag skjuts till gymmet så jag kunde köra ett härligt ryggpass följt av mage. Kändes toppen, fick god kontakt i både rygg och mage och man var härligt trött när man kom hem. Idag så blir det att umgås med min kompis Lovisa ett par timmar efter lunch framtill hon börjar jobba, sedan ikväll blir det att gå ut och se Jurassic World med gott sällskap :D Har alltid tyckt om de första 3 Jurassic Park filmerna så det ska bli kul att se denna fjärde film då den kommer vara mycket mer välgjord med grafik och specialeffekter. 
 
Från en sak till en annan... Eftersom jag har lyssnat och gillar Eminem sedan jag var 6 år gammal så kommer jag tatuera in denna bit av låttext på ena låret precis ovanför knät. Den biten av texten, "Sucess is my motherfucking option, failurés not" kommer från låten Lose Yourself som jag allt tyckt haft en riktig innebörd med sin text vilket jag tycker många av Eminems låtar har förutom dem som han möjligtvis skrivit på fyllan och som handlar om droger och massa skit... Nej men de flesta texter har faktiskt någon form av fint budskap eller syfte som den vill förmedla, och jag tycker denna text i sig säger allt. Tycker det utdraget från låttexten passar bra in på mig och min livstil då det är så jag tänker. Annars tycker jag det är rätt idiotiskt att tatuera något som är anknytet till en kändis eller liknande (t.ex. personer som tatuerar in Justin Biebers, One Direction osv ansikte... kom igen, tiden går och även om du tycker om dem nu så kommer det en dag där du tappar intresse för dem) då man hela tiden ändras och hittar nya favoriter, men i och med att jag lyssnat på han alla dessa år, är uppväxt med hans musik och att han själv i sig alltid kommer vara en legend inom sin kategori gör att jag inte alls orolig att jag ska ångra den längre fram. Kan endå inte tatuera mig just nu, man ska helst inte göra det under sommaren då den läker långsamare samt att man ska ej utsätta en läkande tatuering för direkt solljus. Jag vill även jobba lite först så man har bättre ekonomiskt, så den tatueringen samt fortsättning på min arm kommer ske i höst. 
 
Ja det var lite om det, vad som hänt senast och lite om en kommande tatuering. Förutom att träffa en vän under lunchen och sedan ikväll gå på bio så blir det träning och att hämta mina skor på gymmet samtidigt då de "fastna" i entren igår xD Alltså jo det var som så att jag var kvar inne i gymmet efter personalen hade gått hem, och jag hade glömt att klockan var så mycket så tänkte inte på att de stänger av mellan gymmet och entren så mina skor står där i entren xD Lugnt, behövde inte gå barfota hem, hade mina träningskor... Annars ska jag till gymgrossisten igen och handla det nödvändiga samt försöka sova ikapp några timmar då det blivit ca 3-4 timmar per natt de senaste dagarna...
 
Önskar er alla en fin dag, ta hand om er och hoppas ni alla har en fin sommar!