Plugg och 18 års firande för min Lovisa!!

Hej alla! 
Senaste veckan har var stressig då jag har haft sjukt mycket i skolan i och med att jag var sjuk. Så har inte gjort mycket kul, ganska tråkig vecka med mycket plugg och prov, men allt börjar ordna sig och jag kommer ikapp så allt kommer hinna bli inlämnat innan vi slutar nästa fredag! Igår blev ett Naturkunskapsprov avklarat och på tisdag blir det två matteprov, samt i helgenfår jag arbeta med en del uppgifter, sedan kan jag ta ledigt ;) 

Annars i veckan träffade jag min tränare Oscar, i onsdags och vi tog och tränade ben! Riktigt kul och fick lära mig en del, fick även reda på att jag ska va med och hjälpa till på Black Knights Örebro match (amerikansk fotboll) nu på söndag vilket ska bli riktigt kul! :) Ska va där från 14:00- 19:00, först va med ch hjälpa till Oscar och Celsiussverige ch sedan se matchen mellan Örebro Black Knights och Västerås Roedeers. 
Två bilder från veckan, provade en ny bar som heter Yippie som jag köpte från Gymgrossisten. Supergod och absolut en av mina nya favoriter! Smakade som godis typ och hade en riktigt god smak och konsistens, samt att man blev lagom mätt. Käkade även på paulunsdeli här i veckan med min kompis Lovisa! 

Dessa bilder har inget med min vecka att göra förutom att dem får mig att asgarva så grannarna undrar vafan jag håller på med... Känner igen mig i flera av dem :/ xD Klockrena om ni frågar mig! 

Idag har jag två lektioner i skolan, och sedan blir det att fira min kompis Lovisa som äntligen joinar mig och fyller 18!! Ska bli så kul att vi äntligen kan gå ut och ha kul tillsammans!! Så jag och ett helt gäng med härligt galna personer har planerat en överraskning till henne som vi ska ha kul med ikväll!! Jag ska iallafall kidnappa henne efter skolan så får se hur det går... Hoppas hon kommer tycka det är kul, jag är iallafall taggad ;) 

Hoppas ni alla får en toppen dag och kväll, jag ska njuta av att ha kul då jag vet att resten av tiden framtill skolavslutning kommer vara full av plugg... Kram och ta hand om er!!