Senaste dagarna och idag

God kväll allihop!
De senaste dagarna har vart bra, jag har njutigt av att vara ledig med både träning, umgåtts med kompisar, ätit ute och gjort andra nödvändiga saker. I söndags så träffade jag en kompis, vi gick och åt på Java för att sedan åka hem till mig och b.la lägga ut ett par annonser på blocket (måste bli av med ett par bokhyllor och ett marmorbord samt degmaskin) och i måndags tränade jag min sista gång på Friskis innan jag byter till Atletic City (börjar imorgon där, sjukt taggad) sedan träffade jag min fina kompis Lovisa. Vi gick på stan ett bra tag och bara pratade, kollade på kläder och det slutade med att hon köpte två tröjor och jag använde mina två presentkort från One More Rep som jag fick i Julklapp och köpte ett par Wr.Up byxor! Så grymt sköna, och ja rumpan lyfts ;) 
 
Idag så har jag tagit en lång morgonpromenad, i kylan, riktigt kallt, men skönt, trodde jag skulle frysa ihjäl men överlevde... Haha ne, men det var kallt men skönt! Åt lunch på Hälls med en underbar person, hade supertrevlig och maten var också rätt god :) Annars har jag tampats lite till med den eländiga kylan, städat och ska nu ta det lugnt och se på ett par klipp av mina favorit youtubers (skrev vilka i förra inlägget om någon bryr sig haha)
 
Maten från idag och mina Wr.up byxor... Inte världen bästa bild på dem, min hall har inte särskilt bra ljus plus att jag är inte så bra modell xD Men dem är supersköna och jag älskar dem! Synd bara att dem är dyra, annars skulle jag köpa ett flertal till, nu vet jag vad jag ska önska mig i födelsedags present nu när jag fyller 18 den 29 januari xD
 
Bild från i söndags när jag åt ute med en kompis och den kalla skogen som jag brukar promenera i ibland :) 
 
Ja, lite av dem senaste postade matbilderna från mitt instagram :) Frukostar och Lohilo glass, livet ju xD
Imorgon ska jag och mina kompisar ta och gymma, ska bli riktigt kul att träna tillsammans då jag oftast tränar själv, får se vad det blir, antingen abs/core+ cardio eller legdag ;)
Nu ska jag ta lite kvällsfika och sedan mysa i sängen framför ett par youtube klipp, kram på er alla och ha en fortsatt trevlig kväll!<3