Måndag, tisdag och onsdag och torsdag

Hej alla!
Dem senaste dagarna har vart som vanligt, jag har gått i skolan under dagarna, tränat efter skolan och träffat kompisar. Men just idag behövde jag en paus från allt, vaknade senare än jag brukar imorse och var riktigt trött när kag var i skolan så kände att jag behövde ta mig hem och vila, fokusera på mig själv ett tag. Känns bra, är hemma nu och kommer ta det lungt med lite serier och senare studier. 
 
Två matbilder från mitt instagram, en frukost som b.la bestod av mitt hembakta Bovete-Proteinbröd med Avokado, Äggvitor och grönsaker och den andra bilden visar ett mellanmål innan jag gick till skolan häromdagen. En skål med Yoghurt toppad med Kanel, 2 smulade Chocolate Soft Protein Cookies, torkat Äpple, Gojibär, Äpple och en Peanutbutter Supreme Questbar.
Snacks i skolan innan lektionen började i måndags framför ett flertal klipp av PewDiePie på Youtube (ja jag älskar att titta på youyubers ;)) Och andra bilden visar min post-workout middag efter träningen i tisdags, tränade kondition och mage och stack sedan till Paulunsdeli och åt denna goda tallrik av mat. Det var en riktigt god blandning av Bönor i Pesto, Majs, Sesam Broccoli/Blomkål, syrade Morötter, Tomater, Citron, Ägg, Kyckling, Räkor och en Kombucha dricka. 
 
Igår tränade jag och Lovisa tillsammans, jag visade lite olika övningar och vi tog och körde en riktigt skön och jobbig legday :) Så kul att ta med kompisar till gymmet, speciellt nu när jag tränar på Atletic City! Gymmet där är grymt och alla som jobbar där är sjukt snälla, även de andra människorna som tränar där är toppen! :) Utrustningen är i toppklass och ja, jag är riktigt nöjd att jag bytte hit :)
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och göra lite planeringar, plugga och bara vila. Kram på er alla och ha en fortsatt fin dag, ta hand om er och lyssna på vad kroppen behöver<3
 
 
 
ɑ n n i k ɑ

Gott

Julia

Hej! Såg på instagram att du är ambassadör för många olika Hälsomärken, hur blir man det? Fin blogg och insta! Grymt jobb!
Mejla gärna svaret
Kram