God morgon Söndag!

God morgon allihopa!
Idag börjar jag min dag med en supergod bra frukost, behöver det för idag har jag mycket att göra ;) Så dagens frukost blev en skål med Hallon-Yoghurt (naturell yoghurt, mosade tinade hallon, vaniljpulver och stevia) toppad med 2 smulade Vanilla White Chocolate Soft Protein Cookies, rostade saltade Sojabönor, Mullbär, Goji bär, torkat äpple serverat med Bovete-Protein Tekakor med Äggvitor, Avokado och Örtsalt+Peppar, Äpple och en Vilda Bär Celsius.
 
Idag ska jag träffa en kompis, vi ska ta och käka vegetarisk buffé till lunch på Rosengrens Skafferi här i Örebro vilket ska bli kul då jag inte testat deras mat där. Sedan ska vi hem till mig och försöka lägga ut ett par annonser på Blocket, ska försöka sälja två bokhyllor, ett marmorbord och en degmaskin (eller va fan den kallas xD) Annars får vi se vad vi hittar på, för övrigt ska jag försöka hinna med att träna och att städa. 
 
Två bilder från igår och i förrgår, min Saffran-Choklad Protein Tigerkaka tillsammans med ett Äpple och en energibar som ett kvällsfika jag åt häromdagen och den andra bilden visar mitt Post-workout mellanmål efter årets första löprunda. Vanilj-Proteinpancakes gjorda med Proteinpulver från Fitnessguru och toppade med Proteindrizzle, rostade saltade Sojabönor, Mullbär, riven Kokos och Stevia Lingonsylt
 
God morgon alla fina! Ha en fortsatt trevlig söndag och ta hand om er, kram på er<3
 
 
 
Natalie

fin blogg!

Johanna

Härligt med sund matinspiration nu när man ska bli lite nyttigare starten av 2015 :)

Svar: Tack så mycket! Hoppas du finner god matinspiration som kan hjälpa dig med din start på 2015 :) Kram<3
Christina Modigh