18 ÅR DEN 29 JANUARI<3

Hej alla fina!
Som rubriken lyder så fyller jag 18 år den 29 Januari, och jag kunde inte vara gladare för det! Och som många av er redan sett på instagram så har jag lagt upp en Giveaway i samarbete med Quest Nutrition och i samband med att jag fyller år, så delta gärna om ni vill få chansen att vinna ett gäng Questbars. Det ska bli så skönt att äntligen kunna stå helt på egna ben, att slippa vara beroende av andra och äntligen kunna få sköta min ekonomi och liv på egen hand. Ni som följt mig, läst det jag skrivit vet att jag inte har några föräldrar vilket gjort att jag de senaste 1,5 åren haft det jobbigt då jag vart tvungen att bo hos andra, socialen agerar som "föräldrar" genom att bestämma och besluta över mig (typ boende osv) och nu när jag äntligen fick en egen lägenhet har det vart mycket strul och problem men ekonomin då jag själv inte fått ta hand om räkningar (då jag är 17, måste vara 18) och de som skulle sköta dem med mera har inte gjort det så bra, plus en massa andra grejer som jag inte kan skriva öppet på nätet. Men iallafall, det ni behöver veta är att det vart tungt och jobbigt att vara under 18, utan föräldrar och inte kunna bestämma eller göra något själv så att bli 18 är som att bli fri för mig! I min situation just nu som 17 åring så är det som att vara inlåst, osäker för vad som ska hända och vad kan jag göra? Jag kan inte bestämma eller styra över vad som komma skal... Men nu när jag blir 18 år då blir av med alla mellanhänder och kan äntligen sköta allt själv, vilket jag är van vid då jag växte upp så med min pappa! Jag kan ta hand om mig själv så det ska bara bli så sjukt skönt! Då vet jag att saker och ting blir gjorda plus att ingen jävel behöver lägga sig i (sorry, borde inte svära här)
 
Men det är så sjukt mycket saker jag ser framemot nu när jag blir 18 år! ;) Lite mer roliga saker som jag ät sjukt taggad för! Nej jag är inte den som går ut och festar och super, utan det är mer andra saker jag ser framemot. Så istället för att fortsätta skriva en massa text om tråkigheter jag vart med om så tänkte jag istället visa vad jag tänker göra som 18 åring och några av de planer jag har inför 2015, inte bara inom fitness och hälsa utan också andra saker ;) Min födelsedag ska inte firas på något speciellt sätt, gillar inte party och sånt så jag ska bli bjuden av en bekant på en exklusiv restaurang (verkar bli Ågatan 3) tillsammans med min storebror<3 Sedan kommer min farmor och ett par till på besök och sedan ska jag ut med kompisar för att käka och gå på bio! Vill inte ha det mer avancerat och om jag vill sticka ut på krogen eller nått så gör jag det om jag känner för det :) Njuter mer av det enkla<3 Kommer iallafall bli awesome! 
 
Men iallafall, nu till mina planer inför året!
Så här kommer bilder och text under om vad jag har för små planer för mitt år 2015 som 18 åring :)
 
1. Ska Tatuera mig
Yes, tro det eller ej men lilla jag ska skaffa tatueringar! Min bror är tatuerare, en riktigt bra en också! Så jag ska få den av honom och jag vill börja med att göra ett par Örn vingar som tjejen till vänster har på bilden ovanför (kommer bli fler). Jag har alltid velat ha tatueringar, men när pappa dog och det var andra som bestämnde över mig så förbjöds jag från att göra det tills jag är 18. Pappa sa att et var okej mär jag var 16 men som sagt, han dog och andra bestämde över mig. Så nu är det ju fritt fram, pappa och i princip alla mina syskon och större delen av släkten har tatueringar så det ligger i släkten. Varför jag tar örn vingar är för att örnar symboliserar min pappa<3
 
2. Ska springa Color Run!
Ja jag skulle vilja vara med och springa detta super häftiga lopp, jag menar, springa+ hög musik och samtidigt få en massa färg sprutat på sig tillsammans med tusentals människor! Det kan man väl inte säga nej till :D Självklart ska hela året bli mitt år och jag ska verkligen satsa på träningen och ge allt ;) 
 
3. Beställa och shoppa lite<3
Jo men lite ska man shoppa när man får pengar ;) Kan ju äntligen använda mitt egna kort för att handla på nätet nu när jag fyller 18 så jag vill ha en del saker såsom lite kläder från MM Sports, ska spara till en Systemkamera och köpa en Workoutlog från Fitnessguru. Även lite andra goda grejer jag visar en annan dag :) 
 
4. Bio, bio, bio, måste gå på bio, beroende kanske? xD
Jo men jag älskar bio, det vet ni och nu känns det som det var evigheter sedan jag gick på en film (ok, senaste gången var på Hobbit premiären...) och jag har en hel del filmer att se framemot såsom de två filmerna på bilden ovanför, Insurgent (20 Mars), Avengers: Age of Ultron (22 Apr) samt flera såsom Jupiter Ascending (6 Feb) och den nya Stars Wars (22 Apr). 
 
5. Bråvalla och Närcon!
Om jag kan så ska jag försöka ta med en gäng kompisar och åka på dessa två! :) Bråvalla och Närcon i Linköping. Och ja, jag gillar Manga/Anime ;)
 
6. Fortsätta mina underbara samarbeten<3
Självklart fortsätta att samarbeta med mina favoritföretag! Verkligen en ära och att kunna hjälpa och att få vara delaktig i dessa som jag verklgen brinner för är en underbar upplevelse! Speciellt Quest Nutrition, Lohilo och Fitnessguru! Har aldrig blivit bättre bemött av något företag än dessa tre<3 
 
7. Fortsätta inspirera och ge er recept! 
Jo men det är ju självklart! Det är det jag brinner för och självklart kommer jag fortsätta! Och det är ju det ni vill ha, tror ju inte ni följer mig bara för jag är så grym awesomeness söt (skämt, jag driver xD) Så recept kommer jag fortsätta att baka och delar med mig utav dem bästa receptet! Alltid mycket protein, sockerfritt, smörfritt och ibland både glutenfrittt, laktosfritt osv ;) Man får se :)
 
8. Fitnessfestivalen och Allt För Hälsan 2015!
 
Och mer taggad kan man inte vara för nästa Fitnessfestival! Detta år 2015 så kommer Fitnessfestivalen hållas i Stockholmsmässan och då också slå ihop sig med Allt För Hälsan! Det kommer bli helt otroligt och jag är så sjukt taggad så du anar inte! Jag ska då försöka sova över i Stockholm, gå 2 dagar på festivalen samt gå på både Luciapokalen och Guldhjärtat! Synd bara att det är rätt så långt kvar... Jaja, det kommer hända mycet framtill dess och man behöver ju något att se framemot ;) 
 
Ja det var en del av de grejer jag har planerade inför mitt år 2015 som 18 åring :) Självklart mycket mer såsom att jobba, sommarjobba, gå i skolan, träna och verkligen satsa osv! Åka till Stockholm flera gånger, Västerås för att träffa familj och andra resor. Självklart har jag flera mål jag vill och ska nå! ;)
Så nu längtar jag, först bara att bli 18! Sedan alla dessa andra aktiviteter som kommer ske! 2015 kommer nog bli ett toppen år, man får göra det till det! :) Jag är iallafall taggad!
Har ni några planer inför detta år? Jag läser gärna vad ni är taggade för inför detta år<3
 
Kram på er alla fina och ha en fortsatt trevlig dag och fortsatt toppen 2015! Önslar er all lycka<3
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2015, 18, 18 år, 18 årsdagen, planer, tatueringar, tattoos, örn, tatuering, color run, bråvalla, närcon, mmsports, fitnessguru, systemkamera, fitnessfestivalen, allt för hälsan, stockholm, quest nutrition, ambassadör, questnutrition, födelsedag, träna, träning, hälsa, fitness, stockholmsmässan, fitnessgalan, recept, proteinrecept, nyttiga recept, christinamodigh, christina modigh, bio, insurgent, avengers,
Cajsa

Vilket fint inlägg! Frihet är verkligen guld värt. Vad härligt att din är på ingång <3 kram

Svar: Tack fina du :) Det ska verkligen bli skönt, frihet som sagt! Kram<3
Christina Modigh