Bodylab Sverige


Hej allihopa!
Jag har fortfarande inget internet hemma hos mig... Det går seriöst inte att fixa som jag gjorde förra gången, så jag måste ta och ringa företaget ikväll. Men iallafall, har ju mobilsurf! 
 
Förra fredagen fick jag hem detta underbara paket, det var Bodylab som skickade det från Danmark. Bodylab har nu etablerat sig i Sverige och säljer sina kvalitetsprodukter på sidan bodylab.se
Jag fick hem dessa saker, en kille där jag har kontakt med bad mig att välja vad jag ville ha och jag valde dessa saker. Jag har testat alla och alla produkterna är verkligen bra, både goda och effektiva! Så jag tänkte nu skriva och berätta lite om varje produkt :)
 
  • Bodylab Minimum Proteinbars- Dessa proteinbarer är 100 % rena, sockerfria, glutenfria och innehåller endast 4 g kolhydrater samt 20 g protein per bar. Alla smakerna gör detta förutom den med smaken Cookie and Cream som innehåller pytteliten socker, men har ändå endast 4 g kolhydrater. Dem smakar riktigt bra, alla smakerna! Den med jordgubbssmak smakar lite som marshmallows/fudge vilket jag tyckte var nytt och gott! De andra är söta, goda och "fluffiga" för att vara en bar. Så dessa proteinbarer får höga betyg av mig, en väldigt bra allternativ! :)
  • Bodylab Whey Crisps- Små gulliga "puffar" eller kulor-flingor gjorda på ris och whey, helt glutenfria och sockerfria samt innehåller hela 52 g protein per 100 g, smakar jätte gott och konsistensen är lätt och luftig.
  • Bodylab Whey 100 (Extra pure)- En proteinpulver som är väldigt rent, innehåller endast protein och 3 g kolhydrater per 100 g, funkar perfekt att baka med!
  • IMO sirap- En flytande fiber-sirap som man bland annat använder för att göra sina egna proteinbars! Om man tittar på en Questbars innehållsförteckning så innehåller den något som kallas Isomalto Oligosackarider, IMO är just detta. Så man kan göra proteinbarer hemma själv som är precis likadana i konsistensen som en köpt proteinbar. Jag har testat och det funkar! Men jag ska vara ärlig, det går inte att jämföra mellan en riktigt Questbar och en hemmagjord, smaken är fortfarande bäst hos riktiga men de hemgjorda är goda på sitt sätt plus att du kan variera och mixa dina egna smaker :) 
 
Jag kommer här framöver försöka experimentera lite med grejerna jag fick, så kanske visar er en eller två hemmagjorda proteinbarer osv ;) Ja det var det jag hade att visa just nu, ha en fortsatt trevlig dag alla fina!<3