2 dagar i Stockholm

Hej allihopa!
God morgon, en ny vecka och jag börjar lite senare idag så jag hinner skriva lite! Jag tänkte berätta lite om hur min helg har varit. Jag tog bussen till Stockholm lördag morgon och tillbringade helgen tillsammans med mina vänner Adam och Michelle, vi hade det jätteroligt och det var riktigt kul att se deras hem och träffa deras söta katt. 

När jag kom fram till Stockholm mötte jag Adam, vi gick runt på stan och jag shoppade lite grejer från MM Sports och två tröjor från två andra butiker. Vi åt mat i stan, jag åt från Restaurang Kalori och efter det så åkte vi till Michelles studio, där hon tatuerar :D Jätteroligt att se var och lite hur hon jobbar. Annars så var vi mest hemma hos dem, vi spelade tv-spel, tittade på Adventure time och Big Hero 6 med mera och på söndagen gick vi och tränade på gymmet FLEX
Bild 1: Min lunch på kalori, blandade grönsaker, kikärtor/bönor, kyckling och mango/currysås. Bild 2: Adam som beställde sushi :)

Bild 1: Vi spelade en del spel, jätteroligt fast jag suger på att spela! Måste skaffa Nintendo Wii så jag kan bli bättre xD Jag tycker ju att det är riktigt kul, men roligare om jag kunde vinna nån gång xD Bild 2: Mat framför film, Kyckling, Potatis, Tzatziki och Cola Zero ;) Bild 3: Adventure Time, första gången jag såg det! Bild 4: En av tröjorna jag köpte, Deadpool ;)

Två bilder från lördagskvällen, Michelle och Adam samt deras busiga katt :)

Och massor av bilder på katten, så sjukt söt och snäll och busig :) Marceline heter hon :D

Jag är jättenöjd med min helg, alltid kul att åka till Stockholm och träffa kompisar. Tack så mycket! :)

Fick även reda på en rolig sak påvägen hem igår, om allt går som planerat berättar jag den nu i veckan ;) 
Nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen och sedan skola...
Kram på er alla och ha en bra dag!<3
Frida

Vart kan man köpa quest bars s'more? Hittar den inte på svenska sidor, din blogg är superbra och inspirerande! Kram

Svar: Har just kommit in på gymgrossisten :) Jag fick mina direkt från Questnutrition, men nu ska de finnas att köpa i sverige ;)
Christina Modigh