Tillbaka!

 
 
Hej alla!
Hoppas ni haft en lika bra sommar som jag, även fast vädret varit piss. Om jag ska vara ärlig har jag haft den bästa sommarn hittills och även den mest händelserika även om jag mest varit hemma i Örebro. Kort kan man säga att jag har umgåtts med mycket kompisar och nya kompisar, åkt go-kart och blev kallas "farlig" på banan, varit i Västerås och hälsat på familj, klippt av mig håret (1 meter långt, inte nu längre), gått på Örebro Black Knights matcher, sommarjobbat med att ta hand om funktionshindrade samt skrivit texter åt ett företag hela sommaren vilket jag fortfarande gör, det har hänt en hel del som tillhör mitt privatliv som jag inte tänker dela med mig av och jag har även tatuerat mig igen. Har även blivit knas med två från gymmet, inte mitt fel, en som är snäll men det blev en aning kaos med och en annan som börjat skriva efter att ha sett mig på gymmet och är rent av läskig då han snabbt ville ses och det visades tydligt vad han var/är ute efter så är lite rädd för honom... Så har lite jobbigt läge på gymmet men inte så farligt, men vill inte hamna i bråk med någon av dem då båda är 4-7 år äldre gym-killar och jag är, jao liten... Iallafall, det löser sig! En annan sak, jag har lyckats skämma ut mig själv otroligt mycket... Har något vi kallar "Hit and run", vilket menas att jag bokstavligen tvärvänder och ibland kutar när jag stöter på vissa personer jag inte vill träffa! Seriöst, det ser så sjukt kul ut och jag vet inte varför jag gör så, spelar ingen roll om jag träffar dessa men måste erkänna att jag asgarvar åt mig själv rätt hårt efteråt, mina kompisar har ännu mer kul xD Well, jag skulle kunna fortsätta och skriva en uppsats om vad som hänt, vad jag gjort och allt pinsamt jag vart med om men det ska jag inte! Bilden ovanför är från när jag var i Mosås hemma hos en kompis. 
 
Har haft mycket fokus på jobb, träning och att hinna umgås med alla i sommar så allt med sociala medier har inte riktigt hunnits med lika mycket som jag skulle velat att det skulle. Om jag ska vara ärlig har kreativitet legat på hyllan och inget har sett särskilt fancy eller lyxigt ut. Jag har inte bakat någonting, utan bara käkat det jag behövt vilket inte varit så stor vits med att posta bilder på och när jag ska instagrama vill jag att det ska vara bra bilder, helst något nytt och kreativt, inte kyckling och broccoli varenda dag... Jao ni förstår, men nu när skolan börjar så blir det mer fokus på instagram och blogg, kommer börja baka och jobba med sånt igen vilket ska bli riktigt kul! Alla idéer finns fortfarande kvar jao! Men ber om ursäkt över min inaktivitet! 
 
Några bilder från sommarens mat, blivit mycket yoghurt, kvarg och bär dem varma dagarna. Provat den nya NOCCOn med smak av Hallon och jag ska vara ärlig och säga att det är min nya favorit även om den är okolsyrad. Har även testat den nya Questbaren Mint Chocolate Chunk, den var helt okej för att vara med mint då jag inte gillar mint. Så ni som gillar mint och choklad, that´s your bar! Bilden med noccon, questbarsen och yippie barerna är som vanligt såklart från vår Gymgrossisten Örebro. Älskar att dem alltid får in nyheter så pass fort! 
 
Jag tatuerade mig igen, fortsatte på mina rosor på armen genom att utöka den med fler rosor och en skalle. Jag blev riktigt nöjd och det känns skönt att armen nu är klar! Gjorde den hos bästa Daniel på Waterproof Tattoos här i Örebro, absolut bästa studion i Örebro. Just nu har det gått 9 dagar och den läker på bra, flagar lite men kliar inte så värst mycket! 
 
Ja men det var lite om min sommar då, jag har inte börjat skolan än då skolorna krånglar med mitt skolbyte men borde börja nu på måndag. Ska bli kul och skönt att byta, ser framemot att umgås med alla på min nya skola, har redan träffat dem och har redan kompisar på den skolan så jag kommer känna mig hemma. Grymma människor! 
 
Önskar er alla en toppen fredag, jag ska blandannat försöka vara kreativ med lite bakning ;)
 
 
 
sommar, sommaren 2015. 2015, tatuering, tatueringar, tatuerare, tattoos, ink, rosor, döskalle, instagram, christinamodigh, lohilo, gymgrossisten, gymgrossistenörebro, örebro, gymgrossisten örebro, nocco, questnutrition, questbars, questbar, yippie, mint chocolate chunk, frukost, mellanmål, fitness, fitnessfood, nyttigt, waterproof tattoos, waterproof tattoos örebro, waterproof örebro, solnedgång,