Veckan och glad påsk alla!

Hej alla läsare!
Veckan har vart toppen, jag har gjort många roliga grejer, var med dem jag gillar och tränat men även gjort annat nödvändigt såsom skoluppgifter... I tisdags så tränade jag med min PT Oscar vilket var riktigt kul, och tungt! Vi tränade bröst och axlar vilket är två områden jag tycker är jobbiga att köra, så det var härligt! Nästa gång vi ses ska vi köra rygg, och då blir de marklyft vilket ska bli grymt kul. Efter träningen hämta Iye mig och vi åkte till marieberg galleria för att testa frozen yogurt på et nytt ställe där, var roligt att testa och i onsdags gick vi på Fast and Furious 7 som var grymt bra! Ska inte säga så mycket om den men den var en av de bästa filmer jag sett på länge så jag rekommenderar den verkligen. Igår blev det gymmet 2 gånger, först på morgonen med att träna armar och sedan på kvällen med kondition och mage. Annars igår så var jag ut med en kompis, gjorde en skolupggift och lite sådana grejer. Så veckan har vart bra, det enda jag känner är fel är att jag tänker negativa tankar om mig själv vilket gör mig lite osäker och att jag inte vågar göra eller säga vissa saker jag skulle vilja.
 
Frozen Yogurt med @iyehag 
 
 
Hehe jag som inte skulle skriva något mer om filmen... Men den var riktigt bra så jag måste. Enda sedan början av filmen händer det någonting, så genom hela filmen är man underhållen och jag vet inte vad jag ska skriva om actionscenerna mer än att de var grymt bra gjorda. Själva handlingen var bra och även om det hela tiden var full fart så hängde man enkelt med. Jag var orolig för slutet skulle bli, men jag kan säga att jag gick inte därifrån besviken. 
 
 
Slutligen vill jag önska er alla glad påsk, själv brukar jag inte fira den så värst mycket men vill ändå önska er en trevlig helg. Kram på er alla, ta hand om er och ha en fortsatt trevlig fredag! 
 
 
frozen yogurt, frozen yoghurt, glass, fast and furios 7, bio, film, questbars, questnutrition, frukost, lunch, hälsa, fitness, träning, örebro, christinamodigh, nutella,
sandraemelie

Gad Påsk!! Tror att många har negativa tankar om sig själva, på ett eller annat sätt- jag känner som du, att jag inte vågar säga vad jag vill eller tycker...skitjobbigt. Man får nog göra så ändå ibland, se vad som händer liksom. Även om det är skitsvårt! Kram på dig!

Svar: Tack! Jo det är nog så, tråkigt men sant. Du har helt rätt, man får testa och se vad som händer. Tack och kram på dig Sandra
Christina Modigh